avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 0,56 alcool inaer expirat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

0,56 alcool inaer expirat

buna am si eu o intrebare si astept niste opinii. am consumat intr-o seara, incepand de la ora 09 pm, 6 beri la 500 ml,la ora 12 m-am culcat... Dimineata la ora 09 m-a oprit politia si am avut 0,56 in etilotest. Am fost la spital sa dau sange si am facut ambele recoltarii. Am mancat si inainte sa ma culc si dimineata si am baut exagerat de multa apa,daca asta conteaza. Dupa parerea voastra am ceva sanse sa imi iasa in sange sub 0,8 ?!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:59, 2 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru orice eventualitate,dar si pentru a avea constiinta impacata ca ati uzitat de toate caile legale,va sfatuiesc sa solicitati efectuare unei racalculari a alcoolemiei dvs,urmand ca la aceasta sa fie avute in vedere si o serie dintre amanuntele pe care le-ati furnizat
ok si cand si unde trebuie sa cer recalcularea alcoolemiei?
Recalcularea alcoolemiei se solicita la INML Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere 0prisH 0prisH Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan calculul retroactiv ContSters44042 ContSters44042 Buna ziua, am condus baut 0.6 in aer, 1.30 respectiv 1.05 dupa o ora in sange. Iata speta: m-au oprit pe la 2 amsuflat etc, m-au dus la sange la 3 prima proba ... (vezi toată discuția)