As avea nevoie de ajutor calificat deoarece sunt intr-o situatie dificila: X-(
Lucrez la un magazin de electrice ca agent comercial (asa scrie in contractul de munca) dar fac cu totul altceva decat in descrierea postului: casierie, operator facturare si contabilitate primara. In plus de asta nu sunt singura in aceasta situatie....mai am 2 colegi: unul care are aceeasi incadrare ca si a mea insa descrierea postului sau este total diferita de a mea si face cu totul altceva adica incarca si descarca marfa, gestioneaza magaziile etc si cel de al 2-lea care are ca si incadrare vanzator, reponsabilitatile sale fiind discutia cu clientii si probarea marfii expuse spre vanzare insa face acelasi lucruri ca si cel dintai.
O alta problema ar fi ca in contract se stipuleaza faptul ca noi ar tb sa lucram 5 zile pe sapt 8 ore pe zi insa la noi este o alta situatie: noi lucram 9 ore pe zi fara a se stipula niciunde acest lucru marindu-ne salariul cu 50 ron(nici acestia nu sunt pomeniti nicaieri) si acesti bani impartiti la aceste ore in plus pe luna sunt mai putini decat ar tb sa fie pe ora normala iar sambata muncim pe gratis de la 8:30 la 13 pe motiv de recuperare....ca nu sunt clienti.
Nu avem pauza de masa, echipamente de protectie, loc suficient de desfasurare, este foarte frig si baietii cara cabluri foarte grele neavand nici macar o liza sau ceva de acest gen care sa ii ajute la descarcare si incarcare.....Fisele de protectie a muncii pe 2006 nu s-au semnat desi eram angajati in schimb a venit acum cu unele pe 2007 este corect asa??
Ar mai fi foarte multe nereguli dat va rog sa ma ajutati macar cu acestea
Va multumesc anticipat!!!