Buna ziua,
am si eu nevoie de un sfat:
De 3 ani lucrez la un patron italian. In ianuarie 2010 am aflat ca nu a mai platit contributiile angajatilor sai din mai 2009, desi banii ne-au fost opriti.. In martie 2010 am aflat ca sunt insarcinata si am sunat la Casa de Asigurari de care apartin. Acestia mi-au confirmat faptul ca daca contributiile nu sunt platite eu nu beneficiez de concediu prenatal, postnatal sau de crestere copil. Ce ma sfatuiti sa fac?#-o Mentionez ca eu inca sunt salariata la aceasta firma.:(
tinind cont de faptul ca stopajul la sursa a fost facut, incercati cu o plingere penala pentru deturnare de fonduri indreptata impotriva reprezentantilor legali ai angajatorului
Daca eu fac o plangere penala impotriva propriului angajator, nu ma poate da afara (chiar daca sunt insarcinata) ? Si exista vreo sansa sa-mi recuperez banii (achitarea taxelor catre stat, cas, pensie etc) si daune morale? Cam cat ar dura un astfel de proces?
concedierea angajatului in timpul concediului medical si, mai ales a femeilor insarcinate este interzisa prin dispozitiile codului muncii. cit dureaza? in zilele noastre... numai Dumnezeu stie
Stopaj la sursa
danielleader
Buna,am si eu o intrebare,in cazul in care pe articolul 6 in faza cercetarii penale,societatea pe care o administrez,a propus planul de reorganizare catre ... (vezi toată discuția)