avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CAS neplatit de angajator... eu gravida fiind raman cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CAS neplatit de angajator... eu gravida fiind raman cu concediu de maternitate neplatit?

Buna ziua,
am si eu nevoie de un sfat:
De 3 ani lucrez la un patron italian. In ianuarie 2010 am aflat ca nu a mai platit contributiile angajatilor sai din mai 2009, desi banii ne-au fost opriti.. In martie 2010 am aflat ca sunt insarcinata si am sunat la Casa de Asigurari de care apartin. Acestia mi-au confirmat faptul ca daca contributiile nu sunt platite eu nu beneficiez de concediu prenatal, postnatal sau de crestere copil. Ce ma sfatuiti sa fac?#-o Mentionez ca eu inca sunt salariata la aceasta firma.:(
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 19:01, 1 Aprilie 2010
tinind cont de faptul ca stopajul la sursa a fost facut, incercati cu o plingere penala pentru deturnare de fonduri indreptata impotriva reprezentantilor legali ai angajatorului
Daca eu fac o plangere penala impotriva propriului angajator, nu ma poate da afara (chiar daca sunt insarcinata) ? Si exista vreo sansa sa-mi recuperez banii (achitarea taxelor catre stat, cas, pensie etc) si daune morale? Cam cat ar dura un astfel de proces?
concedierea angajatului in timpul concediului medical si, mai ales a femeilor insarcinate este interzisa prin dispozitiile codului muncii. cit dureaza? in zilele noastre... numai Dumnezeu stie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata contributiilor cass Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, problema sta in felul urmator:sunt gravida in 6 luni, pe la sfarsitul lunii decembrie voi intra in prenatal.Ce ma nelamureste pe mine e ca am primit ... (vezi toată discuția)
Stopaj la sursa danielleader danielleader Buna,am si eu o intrebare,in cazul in care pe articolul 6 in faza cercetarii penale,societatea pe care o administrez,a propus planul de reorganizare catre ... (vezi toată discuția)
Societate care nu a declarat angajatii la casa de pensii timp de 5 ani si a fost cesionata. ce sanse au angajatii sa li se recunoasca vechimea? andrei stanciu andrei stanciu O societate comerciala pe actiuni (SA) din Galati, infiintata in 1994, a inceut sa aiba probleme financiare din 2004. Datoriile catre stat s-au acumulat, iar ... (vezi toată discuția)