anjinsan a scris:
Garda Financiara a emis un proces verbal de constatare prin care o s-a stabilit ca o societate comerciala are de plata 100.000 lei impozit pe venit, pe baza unor simple declaratii date de niste persoane. Cum mai pot indrepta eroarea?
Din cele relatate ... c-am multe nu se "leaga".
1 - Faptul ca nici dvs nici instanta si nici intimatul nu ati inteles timp de 4 termene ca e vorba de un PV de constatare e mai mult decat ciudat.
2 - simple declaratii - aducatoare de venit impozabil la nivelul a 100.000 lei - chiar credeti ca la garda financiara sunt "naivi in functie"
3 - dar e si mai ciudat de ce daca au constatat ca ati declarat eronat impozitul pe profit au facut PV de constatare si nu de contraventie.
De altfel ca orice alta autoritate de inspectie au posibilitatea de a folosi atat PV de constatare cat si de contraventie. Singura problema apare prin faptul ca PV de constatare e complectat atunci cand in urma controlului nu sunt identificate contraventii şi nu e cazul de aplicat o amenda contraventionala - care poate fi si sub forma unui avertisment.
In concluzie, eu cred ca v-ati simtit cu musca pe caciula :slap: si nu ati inteles concluziile Garzii Financiare#-o.