avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Escrocherie la plata comisioanelor de catre un broker ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Escrocherie la plata comisioanelor de catre un broker de asigurare!

Buna ziua
Ma adresez d-voastra cu rugamintea sa imi dati un sfat,un ajutor, o parere.........
Sunt angajat in baza unui contract de mandat la un broker de asigurare din luna octombrie 2009,acest contract nu a fost integistrat nici pana azi la CSA,dar pana la urma nu asta ar fi cea mai mare problema ci faptul ca luna de luna se tergiverseaza la plata comisioanelor ,comisioanele pe luna februarie nu le-am primit nici acum si am intrat deja in luna aprilie,coegii care au protestat vis a vis de acest aspect pur si simplu nu au fost platiti de loc.
Care sunt caile de atac pentru ca si eu doresc sa imi depun demisia
Multumesc
Cel mai recent răspuns: coca33 , utilizator 20:56, 1 Aprilie 2010
Contractul de mandat nu este contract de munca, si un contract civil.nu aveti ce demisie sa depuneti.puteti sa-l incetati si sa va adresati instantei de drept comun pentru recuperarea drepturilor, timbrand la valoare...
Multumesc doamna avocat,mai astept si alte sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot recupera salariul? Bianca1112 Bianca1112 Buna seara, Am fost angajata la un broker de asigurari cu contract de mandat, in anexa era specificat clar ca ma platesc lunar cu o suma X pentru serviciile ... (vezi toată discuția)
Cum pot amana legal o expertiza? hopeless1 hopeless1 buna ziua! inca o data va cer sfatul in legatura cu o expertiza in desfasurare toata vara domnul expert a incercat sa faca expertiza in constructii si ... (vezi toată discuția)
Cum ții evidența în valute străine pentru titluri de valoare? paulrberg paulrberg Achiziționez 100 de acțiuni XYZ de la o companie americană la prețul de $50 bucata, pe data de 1 Februarie. Le vând pe toate două luni mai târziu la ... (vezi toată discuția)