avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anularea unui PV de contraventie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anularea unui PV de contraventie

Am facut plangere impotriva unui PV de contraventie emis de Protectia Consumatorului. La judecatorie s-a judecat pe civil si nu a fost aprobat.
Am facut recurs si am vazut ca a fost incadrat la contencios administrativ.
Cu aceasta ocazie pot solicita si daune interese sau trebuie sa deschid dosar separat?
Cel mai recent răspuns: SC QCERT SRL , Consultant resurse umane 21:19, 5 Aprilie 2010
Bineinteles ca puteti cere si daune interese, fara a deschide un dosar separat. (art.164 alin.4 C.pr.civ.)
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspunsuri.
Va doresc un Paste Fericit.
Consider ca o cerere avand ca obiect daune-interese,poate fi judecata in cadrul solutionarii recursului formulat.
Urmeaza doar sa o formulati.
Succes !
in cadrul unui proces civil nu puteti face cereri noi in recurs care nu au fost facute la fond, prin urmare nu puteti cere daune in cadrul cererii de recurs daca nu ati solicitat acest lucru prin plangerea contraventionala, imi pare rau sa-i conrazic pe colegii dinainte.

Alte discuții în legătură

Introducere actiune solicitare daune morale danaa1 danaa1 Daca am avut un proces in contencios administrativ, iar la instanta de contencios administrativ nu am solicitat daune morale de la institutia pârâtă, si am ... (vezi toată discuția)
Daune morale contencios administrativ sjmisss sjmisss in 2010 am fost exmatriculat din scoala de ag politie campina pt nepromovarea unui examen, iar in 11 februarie 2011 am castigat la curtea de apel cj recursul ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ - am facut tardiv cerere de daune materiale. ... snipe1975 snipe1975 Contencios administrativ - am facut tardiv cerere de daune materiale. Am castigat pe fond. Partea adversa afacut recurs. Pot face acum cerere de daune ... (vezi toată discuția)