avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot sa cer instantei incredintarea provizorie a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot sa cer instantei incredintarea provizorie a apartamentului ?

Sunt in proces de divort cu sotul meu. Nu am introdus partajul, insa pot completa cererea de divort cu aceasta solicitare, de incredintare provizorie a apartamentului ? Cum pot solicita instantei ca sotul sa paraseasca locuinta ?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:23, 2 Aprilie 2010
pt ce motive?nu puteti ,si ar fi bine ca la partaj sa cadeti de acord si sa faceti o tranzactie,va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat
Numai prin procesul de partaj instanta poate dispune cu privire la atribuirea locuintei.
Puteti solicita cel mult evacuarea sotului turbulent din domiciliul comun pe cale de ordonanta persedentiala.in rest ce doriti dvs. e inadmisibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori rali2012 rali2012 buna ziua divortului cu minori se poate cere de comun acord sau doar de una din parti? in crerea de divort va fi formulata si cererea de incredintare a ... (vezi toată discuția)
Evacuare in urma divortului CRISTINIK_EDJ CRISTINIK_EDJ BUNA SEARA, SUNT DIVORTATA DE UN AN SI JUMATATE DAR NU AM FACUT SI PARTAJUL AM UN COPIL IN INTRETINERE. CUM POT SA-L EVACUEZ DIN APARTAMENT PE FOSTUL SOT ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap de un nebun miruna23 miruna23 Am identat actiune de divort si probabil ca divortul o sa se termine in septembrie dar urmeaza partea de partaj care am auzit ca poate dura si anii de zile . ... (vezi toată discuția)