avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cenzurare/rezervare de la vanzare a unui apartament nou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cenzurare/rezervare de la vanzare a unui apartament nou

Buna ziua.

Doresc sa cumpar un apartament nou construit ce va fi intabulat peste 2 luni si NU doresc sa dau decat o suma modica care sa reprezinte o rezervare/retinere/blocare la vanzare (arvuna?).
Cum trebuie sa procedez ?
Merg la un notar pentru anumite acte?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters138750 , utilizator 16:20, 2 Aprilie 2010
Incheiati un antecontract de vanzare cumparare la notar....
Da,cu antecontractul sunt lamurit dar am de gand sa il fac doar cand se intabuleaza apartamentul .
Pana atunci daca apare un client nou proprietarul poate sa il vanda iar eu doresc un act pe o suma de bani si cenzurarea lui de la vanzare pentru ca ne-am inteles la pret ...
Se poate face asa ceva sau doar antecontract direct?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare ap nou neantabulat ContSters138750 ContSters138750 Buna ziua. Doresc sa cumpar un apartament nou construit ce va fi intabulat peste 2 luni si NU doresc sa dau decat o suma modica care sa reprezinte o ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat cu antecontract, revanzare inainte de finalizare hordymulberry hordymulberry Buna. Am cumparat de la un constructor un apartament acum un an de zile la stadiul de proiect. Blocul a fost construit, si se apropie de finalizare. Am decis ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare apartament cedat in locul unui act cu data certa de primire cf? Ginevra Ginevra Buna ziua, am cumparat in 2010 un apartament de la un dezvoltator in felul urmator: dezvoltatorul a incheiat un antecontract cu o firma agreata de ei prin ... (vezi toată discuția)