avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cumul de functii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cumul de functii

Buna ziua. Sunt secretar in cadrul unei primarii, deci ocup o functie publica de conducere. Postul de consilier juridic(contractual) este vacant. Eu indeplinesc pe langa atributiile mele si atributiile acestuia. Se poate face cumul de functii in cazul meu? Multmesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 13:23, 2 Aprilie 2010
Buna ziua d-le secretar ! Nu se poate , intrati sub incidenta prev legii 161/2003 incompatibilitati . Cati secretari sunt in situatia dvs. .... f. multi va spun eu ...
Paste fericit !
Mai precis, este vorba despre art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003, prevedere existenta in acest act normativ inca de la intrarea lui in vigoare. Deci nu, nu puteti sa fiti numit intr-o functie publica si sa desfasurati si alte activitati in cadrul institutiei publice, remunerate sau neremunerate.

ART. 94 - Legea nr. 161/2003
(2) Funcţionarii publici nu pot deţine alte funcţii şi nu pot desfăşura alte activităţi, remunerate sau neremunerate, după cum urmează:
a) în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii secretar unitate administrativ teritoriala aleko27 aleko27 Buna ziua, Secretarului de unitate administrativ teritorial, exercitand prin dispozitia Primarului functie publica de conducere de sef serviciu, prin cumul ... (vezi toată discuția)
Urgent chirieci chirieci Va rog sa-mi raspundeti daca ma pot transfera de pe postul de casier unde am fost mutata fara voia mea, pe vechiul post din cadrul biroului impozite si ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt functionar public iar mama mea este o persoana ... Alionia Alionia Buna seara! sunt functionar public iar mama mea este o persoana cu maxima dependenta. Intrebarea mea este daca eu, in calitatea pe care o am, pot sa am un ... (vezi toată discuția)