avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tichete de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tichete de masa

mai nou la firma unde munceste sotul meu le dau bonuri de masa dar le retin bani din salar pt ele. au acest drept? am inteles ca jumatate din ele se dau de la stat si doar jumatate plateste firma este adevarat si ii obliga sa cumpere numai din magazinele lor

ce se poate face?
#-o
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:17, 2 Aprilie 2010
1. Daca se intampla asa ceva, nu este legal.
2. Faceti, urgent, o sesizare la ITM. Se va face o verificare si veti primi raspuns cu privire la cele constatate si masurile luate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonurile de masa bogdan curtean bogdan curtean bonurile de masa valoarea lor poate fii oprita din salariu ? (vezi toată discuția)
Salariu platit in bonuri de masa de la alti angajati beta88 beta88 Buna seara!am o problema cu \'\'seful\'\' meu,de 2 ani de zile imi plateste jumatate din salariu cu bonuri de masa de la alti colegi este legal ce face? Alte ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie, diminuat cu bonuri de masa. ContSters55280 ContSters55280 Salariul minim pe economie acordat unui angajat (in speta 625 lei pentru un angajat cu studii postliceale, cf.Codului Muncii), poate fi diminuat cu valoarea ... (vezi toată discuția)