Buna ziua.Am un bar cu doua incaperi.Va rog sa interpretati legea 77/2009 art.15,punctul 6) ii si sa-mi spuneti daca am voie sa amplasez 5 jocuri intr-o incapere si 3 in cealalta incapere.Va multumesc.
buna ziua, spatiile in care exploatati jocurile trebuie interpretate ca fiind spatiile inregistrate la registrul comertului. Art 15 alin 2) lit b.
astfel ca pt fiecare spatiu inregistrat aveti voie sa detineti maxim 5 jocuri si numai daca desfasurati cu "precadere" alte activitati economice(ex. bar, biliard) in acel spatiu inregistrat indiferent de incapere.
banuiesc ca nu ati inregistrat fiecare incapere la registrul comertului si astfel nu aveti voie sa amplasati 8 jocuri.
interpretarea cuvantui "precadere" cred ca ar trebui sa tina cont de veniturile obtinute din celelalte activitati economice fata de jocurile de noroc.( si nu de numarul de persoane care frecventeaza spatiul respectiv pentru jocuri sau alte activitati). Astfel ca veti avea nevoie de o contabilitate distincta pentru fiecare.