avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale legea jocurilor de noroc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

legea jocurilor de noroc

Buna ziua.Am un bar cu doua incaperi.Va rog sa interpretati legea 77/2009 art.15,punctul 6) ii si sa-mi spuneti daca am voie sa amplasez 5 jocuri intr-o incapere si 3 in cealalta incapere.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters75906 , utilizator 20:11, 3 Aprilie 2010
buna ziua, spatiile in care exploatati jocurile trebuie interpretate ca fiind spatiile inregistrate la registrul comertului. Art 15 alin 2) lit b.
astfel ca pt fiecare spatiu inregistrat aveti voie sa detineti maxim 5 jocuri si numai daca desfasurati cu "precadere" alte activitati economice(ex. bar, biliard) in acel spatiu inregistrat indiferent de incapere.
banuiesc ca nu ati inregistrat fiecare incapere la registrul comertului si astfel nu aveti voie sa amplasati 8 jocuri.
interpretarea cuvantui "precadere" cred ca ar trebui sa tina cont de veniturile obtinute din celelalte activitati economice fata de jocurile de noroc.( si nu de numarul de persoane care frecventeaza spatiul respectiv pentru jocuri sau alte activitati). Astfel ca veti avea nevoie de o contabilitate distincta pentru fiecare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service it/gsm/gaming club Dani90 Dani90 Am un service IT/GSM si luna aceasta vreau sa ma mut in alta locatie si sa mai adaug la el un fel de gaming club, vreo 2-3 playstation-uri, posibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru deschiderea unui spatiu de recreere crinarav crinarav Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in situatia in care o soc. com. vrea sa deschida un spatiu de recreere (cafe-bar, biliard, pizza, gelaterie) ce ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru un spatiu inchiriat ASKIM3GET ASKIM3GET Buna dimineata Detin un spatiu comercial inchiriat unde am un magazin alimentar si vreau sa-i schimb profilul intr-un fel de bar cu terasa. Totodata as vrea ... (vezi toată discuția)