Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in situatia in care o soc. com. vrea sa deschida un spatiu de recreere (cafe-bar, biliard, pizza, gelaterie) ce obligatii de autorizare sunt necesare ? Mai exact de functionare, sanitare, retetare, meniu, termene de garantie, contracte, conditii de angajare a salariatilor, eventualele controale, etc.
aceasta societate functioneaza din punct de vedere legal ?
are activitate ? sau este doar inregistrata la registrul comertului, urmand sa -si deschida un punct de lucru unde se va desfasura activitatea cafe-barului ?
informatii privind autorizatiile necesare desfasurarii activitatii le obtineti la registrul comertului .
puteti imputernici un avocat sa se ocupe de toate acestea pt dvs .
Aceste unitati primesc autorizatii pt un anume spatiu unde se va desfasura activitatea firmei. Ce mai bine este daca aveti in vedere un anume spatiu, sa va asigurati ca are o anumita suprafata pt fumatori, respectiv nefumatori, grup social pt public, apa curenta etc...
societatea este inregistrata la registrul comertului si ca punct de lucru , insa trebuiesc autorizatii pentru fiecare profil in parte (cafe bar, biliard,pizza etc.)? Adica care sunt pasii urmatori, unde mai trebuie mers la: sanatate, pompieri sau in alta parte.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Deschidere bar
cristi4b
Buna ziua, as dori si eu sa imi deschid un bar si as vrea sa ma informez bine bine inainte de a o face. Deci am ami multe nelamuriri la care as dori sa primesc ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare bar
masimo26
buna ziua. vreau sami deschid un bar undeva la tara.o sa inchiriez spatiul etc.. intrebarea sau intrebarile mele sunt: care sunt pasii pentru a demara ceea ce ... (vezi toată discuția)