avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte infiintare bar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte infiintare bar

buna ziua. vreau sami deschid un bar undeva la tara.o sa inchiriez spatiul etc.. intrebarea sau intrebarile mele sunt: care sunt pasii pentru a demara ceea ce vreau? care sunt actele necesare pentru a deschide barul? ce autorizatii imi sunt necesare dupa deschidere ( stiu ca sunt necesare multe autorizatii).
cu respect, nicu macsim!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:27, 24 Februarie 2013
Primul pas este constituirea unei societati avand ca obiect de activitate baruri si restaurante. Dupa aceea va trebuie autorizatie de functionare de la primarie, directia de sanatate publica, pompieri.
Documentele necesare constituirii societatii le gasiti pe site-ul Registrului Comertului, sectiunea formalitati - persoane juridice - pct. 1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noile cerinte 2007 ptr infiintare magazin camy2555 camy2555 Ma tot gandesc de vreo 2luni ce afacere sa deschid,mi-au trecut prin cap tot felul de idei:magazin alimentar in cartier(deja vadul este format a fost un ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru deschiderea unui spatiu de recreere crinarav crinarav Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in situatia in care o soc. com. vrea sa deschida un spatiu de recreere (cafe-bar, biliard, pizza, gelaterie) ce ... (vezi toată discuția)
Deschidere bar cristi4b cristi4b Buna ziua, as dori si eu sa imi deschid un bar si as vrea sa ma informez bine bine inainte de a o face. Deci am ami multe nelamuriri la care as dori sa primesc ... (vezi toată discuția)