avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ajutor va rog!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ajutor va rog!

Buna tuturor!
Am din 2006 un Mastercard Classic in total de 6000 RON pe card, eu l-am scos pe toti bani ca am avut nevoie. Intre timp am depus inapoi toti banii, dupa care iar l-am luat afara :( (fraier de mine).Mai am inca 2 banci pe numele meu. Acuma am ajuns in situatia ca nu am loc de munca, nu am platit timp de 430 de zile suma minima de plata, si mi-o venit un recomandat prin posta de la o firma de recuperator, prin care ma notifica ca citez:

"E******* Romania a luat toate masurile legale necesare in vederea medierii acestei litigiu, in bune conditii, pe cale amiabila............Executorii judecatoresti vor avea indatorirea sa isi exercite atributiile si sa efectueze ORICE ACT NECESAR PENTRU INDEPLINIREA EXECUTARII SILITE, in vederea recuperarii integrale a prejuduciului creat de dumneavoastra Bancii Comerciale Romane......In temeiul art. 373, 385 si 413 din codul de procedura civila, demararea executarii silite va fi efectuata intre orele 6:00 si 20:00, CHIAR IN LIPSA DATORNICULUI. "

Deci prima data vreau sa precizez ca acest notificare a fost prima de la E***S , nici nu m-au sunat pe mine sau pe ai mei. Nu am nimic pe numele meu, nu am avut girant cand am facut acest card de credit! Atata ca locuiesc cu ai mei, si adresa din buletin este egala cu cea facuta in rate (deci la ai mei vine, chiar daca eu sunt cel vinovat). E posibil sa-mi ia de la ai mei ori ce ce ii in casa?! :((

Am de platit suma minima care nu am platit 430 de zile in total de 2000 RON si inca 6000 RON ceea ce trebuie sa depun inapoi pe card
La ce ma pot astepta...daca totusi nu am nimic pe numele meu?! #-o
Va Rog ajutati, cu niste sugestii.
Multumesc o zii buna tuturor!
Astept raspunsuri!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Aprilie 2010
Anonymusz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anonymusz , utilizator 15:55, 3 Aprilie 2010
Depinde de insistentele si rabdarea firmei de recuperare si a nervilor tari ai dvs.
Ei va pot urmari multi ani de acum incolo, daca creditele vor fi depuse la executori si reinoite din 6 in 6 luni, pana cand veti avea salariu si ceva bunuri care pot fi executate. desigur, va vor spune in fiecare zi recuperatorii un buna dimineata foarte agresivX-(
Totusi, :(Interesant e ca nu se prea vede nici o dorinta din partea dvs. de a returna totusi sumele de care ati beneficiat.......:(
ba da, eu vreu sa platesc banii inapoi, dar cum am precizat mai sus am 3 banci pe numele meu in total de 7000 euro, si sunt deja un an fara loc de munca. asta-i situatia mea acuma.
Nu au cum sa le ia parintilor bunurile proprii.
Daca nu aveti nici un venit si nici un bun mobil/imobil e logic ca nu au ce executa silit.
Dar garantati cu veniturile prezente si viitoare, probabil vor astepta sa aveti un venit si/sau sa dobanditi bunuri. Intre timp penalitatile vor creste.
Nu am ce recomandare sa va fac, doar intelegerea amiabila cu firma de recuperare, sau ignorarea lor totala. Dvs. alegeti.
da multumesc, eu as alege varianta de intelegere cu firma respectiva, ca totusi eu am fost de vina ca nu am putut plati ratele. Asta este, vorbesc cu ei si negociem cumva cazul meu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Aprilie 2010
Anonymusz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari executari silite Alexandru catalin Gaidau Alexandru catalin Gaidau buna ziua,as dori va rof frumos un raspuns la prolema mea:am doua carduri de cumparaturi si un overdraft pe salariu (la o firma la care nu mai lucrez) in total ... (vezi toată discuția)
Somatie VapAndrei VapAndrei Buna Ziua, Astazi am primit o scrisoare in posta de la [EDITAT] care citeste: \"La data expedierii prezentei scrisori figurati in continuare in evidentele ... (vezi toată discuția)
Procedura executare silita. aPaul aPaul Buna ziua, Sunt clienta a unei banci. Am utilizat 3 produse ale lor: card de debit (gol la acest moment), card de credit (gol) si un imprumut pentru nevoi ... (vezi toată discuția)