avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... admitere recurs fara casare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

admitere recurs fara casare

Stimati Domni si Doamne
Va rog sa-mi raspundeti ca eu nu sint nici avocat nici jurist sint un biet justitisbil
Eu sint creditorea unuei creante conform sentinei am deschis sechestru asigurator Debitorul a facut cererein anulare si i s-a admis in totalitate Am facut cerere de revizuire
Concomitent cu acestea debitorul a facut recurs la Curtea de Apel impotriva sechestrului asigurator Si solutia este "admite recursul Modifica incheierea respinge cererea de sechestru fara casare" Ce cale de atac mai am sa-mi recuperez creanta.
Va multumesc si va urez la toti participantii acestui forum PASTE FERICIT astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 05:19, 4 Aprilie 2010
Rugamintea este sa postati o singura data un mesaj cu acelasi continut! Altfel ii incurcati pe cei care doresc intr-adevar sa va ajute!
B-)
Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Aprilie 2010
MIHAI GRIGORE, Avocat
Imi cer scuze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator calinionut calinionut Speta pe care doresc sa o prezint aici si cu privire la care sper ca voi primi ceva sfaturi se refera la o actiune in pretentii nascute in urma unui pretins ... (vezi toată discuția)
Plata prioritara a salariilor annabela annabela La care institutie pot reclama faptul ca fostul angajator a platit contributiile catre stat aferenta salariilor la Finante insa nu a acordat salariile in mana ... (vezi toată discuția)
Sechesteru in timpul recursului boss_gabi87 boss_gabi87 Daca doua persoane sunt in proces pentru pretentii (returnarea unei sume de bani imprumutate), creditorul castiga procesul la judecatorie, dar debitorul face ... (vezi toată discuția)