avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Anulare plata ??
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Anulare plata ??

Buna ziua,
In urma nenumaratelor notificari si somatii de plata primite de la firma de recuperare, sotul meu a achitat datoria catre firma, aceasta datorie nefiind deloc conforma cu realitatea. Eu doresc sa continui demersurile, se poate recurge la anulare ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: kristinikanasa , utilizator 17:47, 3 Aprilie 2010
Daca sotul dvs. a achitat datoria, inseamna implicit ca a recunoscut-o.
Ce demersuri doriti sa continuati?

Daca se intampla ca acest mesaj sa continue o discutie deja inceputa, va rog sa continuati cu aceasta intrebare la acea discutie, altfel nu se intelege nimic iar raspunsurile pe care le veti primi vor fi..."in coada de peste"...

Si riscati sa va si sterg aceasta discutie...ceea ce, mai mult ca sigur , se va si intampla, deoarece asa prevede Regulamentul de postare in forum.

Sarbatori pascale fericite.:)
nu ati specificat daca e vorba de leasing sau alte credite
In conditiuile in care a-ti inteles sa achitati suma impusa ,pe cale de consecinta a-ti recunoscut ca apartinandu-va
Evemntuale demersuri,trebuiau desfasurate anterior platii
multumesc frumos. situatia este una incurcata, eu incercand sa o rezolv pe bucati. toate subiectele postate sunt diferite, pentru fiecare interesandu-ma altceva, dar ele fac intr-adevar parte dintr-o situatie. sper ca este in regula daca voi continua pe cele 3 subiecte pe care le am. pana acum sfaturile dvs. mi-au fost de un real ajutor, reusind cat de cat sa reduc suma destul de piperata care imi este ceruta. Suma achitata de catre sot este una modica, iar pentru acel dosar nu am hartii doveditoare eventual in instanta, ci numai vorbe.
Va multumesc frumos inca o data. Numai bine!
da avand in vedere intrebarea din subiectul "Notificare catre societate telefonie mobila" si neavand nici un mesaj la acest subiect, chiar va rog daca se poate sa-l stergeti :sorry::">

Sarbatori fericite ! :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am probleme cu o societate de telefonie mobila CraciunM CraciunM Buna seara,am nevoie de ajutorul dv.Acum circa 10ani,sotul meu,dintr-o inconstienta si dintr-o lipsa de resposabiliate,a refuzat sa plateasca catre o companie ... (vezi toată discuția)
Datorie societate telefonie mobila laurentiueu laurentiueu am primit de la SERVICIUL JURIDIC\'\'combaterea fraudei si executarii silite\'\' o scrisoare prin care imi spun ca in termen de trei zile trebuie sa platesc o ... (vezi toată discuția)
Debit restant de 10 ani- cerere/somatie executare SCORPION2222 SCORPION2222 Prescriptia extinctiva nu este definita in legea civila totusi Decretul 167 / 1958 in art. 1, alineatul 1, consacra efectul prescriptiei extinctive \"dreptul ... (vezi toată discuția)