avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am probleme cu o societate de telefonie mobila
Discuție deschisă în Executare silită

Am probleme cu o societate de telefonie mobila

Buna seara,am nevoie de ajutorul dv.Acum circa 10ani,sotul meu,dintr-o inconstienta si dintr-o lipsa de resposabiliate,a refuzat sa plateasca catre o companie de telefonie mobila,o suma infima de vre-o 20ron,din motiv ca,oricum el renunta la acel nr de tel iar pt suma aceea de bani,nu are ce sa-i faca:( Acum insa,dupa atatia ani,a primit prin posta un plic cu o somatie de a plati suma de aproape 1.000ron,iar in cazul neplatii recurg la proceduri judiciare si la executare silita.Am nevoie de un sfat,ce sa fca??Suntem intr-o situatie financiara atat de exasperanta,incat gandul ca trebuie sa platim aceasta suma,ori ca firma ar putea recurge la executare silita,ne termina:( Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2010
CraciunM, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:21, 22 Noiembrie 2010
dar s-a prescris demult orice suma datorata de sot acelei societati.
Asa ne-am gandit si noi dar instiintarea aceasta a fost facuta la data de 09.11.2010 iar termenul dat de ei este de 5zile de la instiintare:(( Ce sa facem?Multumesc.
Buna seara

O sa va rog sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie, deoarece in acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica.

Dreptul creditorului de a solicita de la dvs. acest debit este prescris.Stati linistiti si...Sarbatori fericite!

:)

Multumesc frum pt sfatul dv si imi cer scuze pt dezvaluirea identitatii companiei de telefonie mobila.O seara buna si dv!
ideea de baza e sa nu-i luati in seama , sa nu raspundeti la somatie in niciun fel, ca nu mai scapati de apelurile lor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata facturi de telekom dupa portare numarului lugas lugas La inceputul luni decembrie, am depus cerere de portare nr de telefon la orange.Ulterior dupa portare ,telekom factureaza, n am mai folosit sim ul telekom,In ... (vezi toată discuția)
Societate de recuperari creante-cesiune debit factura telefonie mobila titanicl titanicl am avut si eu un abonament la [editat] din 2009 si acum in 2011 am primit 2 somatii la interval de o luna de la [editat] cu suma de 1400 roni si nu stiu ce sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu restanta la firma de telefonie mobila ancalav ancalav buna ziua,in anul 2007 am facut un abonament la o companie de tel .mobila,am platit cateva luni apoi mi-a ramas o factura neplatita de 1030 ron. mi-au tot ... (vezi toată discuția)