avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Neplata facturi de telekom dupa portare numarului
Discuție deschisă în Executare silită

Neplata facturi de telekom dupa portare numarului

La inceputul luni decembrie, am depus cerere de portare nr de telefon la orange.Ulterior dupa portare ,telekom factureaza, n am mai folosit sim ul telekom,In ultima perioada primesc somatii de la firma de recuperari pt plata de 280 lei nu 40 cit era factura, somanduma ca voi fi dat in judecata pentru executare silita.Au posibilitatea? Ce repercursiuni pot urma? Are dreptul o firma oarecare sa mi trimita astfel de somatii? Ce am de facut? Multumesc anticipat, astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: lugas , utilizator 20:48, 7 Noiembrie 2016
Buna seara,
Nu semnati si nu va angajati la nimic decat dupa consultarea unui avocat.
De acord, insa sunt somat prin diverse,, adrese,, scrisori sa depun suma respectiva intr un cont bancar
Buna seara, multumesc pentru sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura neplatita telefonie- consecinte rotaruac rotaruac Buna ziua, e de la sine inteles ce problema am.. Acum cativa ani am facut un abonament la Orange Romania pe care l-am platit pana cand am simtit ca am fost ... (vezi toată discuția)
Bună seara vă rog, dacă se poate să-mi spuneți opinia dumneavoastră ... mpaul1952 mpaul1952 Bună seara Vă rog, dacă se poate să-mi spuneți opinia dumneavoastră la următoarea speță: A. Telekom mi-a calculat abuziv și eronat facturile ... (vezi toată discuția)
Taxa portare/reziliere contract telekom persoana juridica SilviuMarianciuc SilviuMarianciuc Buna ziua, in luna martie a acestui an am hotarat sa portam cele 6 numere care le aveam pe abonament la Telekom la Orange. Cei de la Telekom au incercat sa ... (vezi toată discuția)