avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită societate de recuperari creante-cesiune debit factura ...
Discuție deschisă în Executare silită

societate de recuperari creante-cesiune debit factura telefonie mobila

am avut si eu un abonament la [editat] din 2009 si acum in 2011 am primit 2 somatii la interval de o luna de la [editat] cu suma de 1400 roni si nu stiu ce sa fac??sa platesc dar nu am cu ce si mie cam frica nush ce sa zic!! ma ajuta cineva cu un sfat ?? ma refer la cei care a mai avut probleme cu ei
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: cabinet avocat Bogdan OLARU , Avocat 20:44, 10 Februarie 2011
Daca nu aveti venituri proprii sau bunuri personale nu vor putea sa va execute iar in timp creanta se va prescrie.
@titanicl
Va rog frumos sa stergeti denumirea societatilor implicate in discutie deoarece aici, in forum, discutam ideea si nu persoana fizica/juridica.
Va invit sa cititi si Regulamentul:
www.avocatnet.ro/content/tag...

In prezent, debitul dvs. nu este prescris.
Ar trebui sa platiti debitul insa...cuantumul si modul de calcul al acestui debit pare a fi problema dvs. reala.
Posibil sa fiti chemat in judecata pentru plata acestui debit si a penalitatilor.Va trebui sa verificati ca aceste sume sa fie calculate conform clauzelor contractuale semnate de dvs. cu creditorul initial.
buna seara . am si eu o restanta la o firma de telefonie mobila din luna 10 anul 2008 si astazi am primit o somatie de executare silita de la o firma de recuperare dar eu nu mai locuiesc acolo unde a fost trimisa si mi-a spus un fost vecin .ce am de facut daca eu nu am primit personal acel plic si daca pot cere sa verific si eu documentele pe care le au ei despre datoria respectiva inainte de actonarea in instanta
puteti sa luati legatura cu executorul judecatoresc si sa incercati incheierea unei conventii de plata ori sa faceti contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu firma de recuperare adrianadiana adrianadiana buna ziua ...... in anul 2004 un apropiat al meu a avut un abonament la compania de telefonie [editat],din motive personale nu a platit doua facturi (facturi ... (vezi toată discuția)
Executare pt un contract de telefonie mobila marius.n marius.n prin 2003 am incheiat un contract cu connex(pe vremea aceea asa se numea), dar nu am putut sa-l platesc si am renuntat la el, in timp mi au venit in casuta ... (vezi toată discuția)
Datorie societate telefonie mobila laurentiueu laurentiueu am primit de la SERVICIUL JURIDIC\'\'combaterea fraudei si executarii silite\'\' o scrisoare prin care imi spun ca in termen de trei zile trebuie sa platesc o ... (vezi toată discuția)