avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hotarare definitiva si executorie vs. etape ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hotarare definitiva si executorie vs. etape ce trebuiesc parcurse

Buna ziua,
In urma obtinerii unei hotarari definitive si executorii care sunt pasii ce trebuiesc urmati?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 19:21, 4 Noiembrie 2010
Ce se intampla cu perioada de preaviz in cazul in care sediul firmei se afla intr-o locatie ce este executata silit?
Cu stima
Angajatorul poate renunta la efectuarea preavizului , in acest caz.
Firma angajatoare a fost actionata in judecata de catre Oficiul Registrului Comertului pentru dizolvare deoarece nu si-a depus documentele fiscale pe anul 2008. Ce se intampla in acest caz cu drepturile salariale pe care le-am castigat in instanta in proces de litigiu de munca cu firma respectiva? Am sanse sa-mi recuperez drepturile salariale si vechimea?
Cu stima
Drepturile salariale le veti recupera din vanzarea activelor societatii ...
Ce inseamna "activele firmei"? Firma are capital social foarte mic declarat la Registrul Comertului. Reprezentantul legal al societatii, care a semnat toate documentele, poate fi tras la raspundere in ceea ce privesc drepturile salariale? Cum se vor recupera toate obligatiile pe care trebuie sa le achite firma catre stat pentru perioada in care acestea nu s-au platit ?
Ce implica dizolvarea societatii? Se face prin lichidator, executor?
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie dydy4u dydy4u as vrea sa imi dau demisia de la locul de munca dar fara preaviz, puteti sa ma ajutati cu un formular (vezi toată discuția)
Doresc sa demisionez, dar risc sa nu primesc salariile restante cristina83 cristina83 scuze ca deranjez cu un subiect atat de banal pentru multi dintre voi..dar eu cum nu sunt in domeniu nu ma pricep si as avea si eu nevoie de sfatul unuia ... (vezi toată discuția)
Model demisie Adel1985 Adel1985 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un model de,demisie si daca pot trece in demisie si motivul.multumesc (vezi toată discuția)