avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ordin MMFES nr 122/2008
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ordin MMFES nr 122/2008

Pe site-ul CNPAS figureaza ordinul mmfes nr 122/2008 pt modoficarea normelor de aplicare a prevederilor Legii 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale. Cautandu-l pe diverse portaluri de legislatie, nu l-am gasit, si am inteles ca nu a fost publicat in Monitorul Oicial, lucru pe care mi l-au confirmat si alti colegi care mi-au spus ca in aceste conditii nici nu este de luat in seama.
Intrebarea mea: ordinul in cauza este valabil, produce efecte?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:05, 3 Aprilie 2010
Orice act care nu a fost publicat in Monitorul Oficial este opozabil doar persoanelor carora le este adus la cunostinta in mod oficial.

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Aprilie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul 50 / 1990 republicat sivio sivio Aveti cumva ordinul 50/1990 republicat in 1994, cu toate completarile la anexa I si anexa II ? Avem de eliberat adeverinte necesare la pensie fostilor ... (vezi toată discuția)
Adeverintele pt grupa a ii a de munca mateimaria_m mateimaria_m Buna ziua. As dori o informatie. De cateva saptamani lucrez la o societate comerciala cu capital de stat, fosta RAGCL. Am primit cateva cereri de eliberare ... (vezi toată discuția)
Ordin nr 1616 din 02.06.2011 consela consela ORDIN 1616/2011 In conditiile aplicarii ordinului 1616/02.06.2011 publicat in Monitorul Oficial partea I nr 415 din 14.06.2011 la contractele de munca ... (vezi toată discuția)