Buna ziua!
Am si eu o rugaminte va rog,as dori si eu sa stiu ce persoane beneficiaza de pensia de invaliditate grad I sau care sunt bolile care intra in aceasta categorie,respectiv legea aferenta! va multumesc !!!
Pentru a fi incadrat in gradul I de invaliditate trebuie sa fi pierdut total capacitatea de muna. Inacdrarea in gradul I se face de comisia de expertiza medicala avind in vedere criterile de incadrare stabilite anual prin HG di OMS 340 si ale Legii nr. 19/2000
Cititi Ordinul nr. 762/1992 din 31 august 2007 pentru aprobarea criteriilor medico-psihosociale pe baza carora se stabileste incadrarea in grad de handicap, publicata in M.O. nr. 885 bis / 27 decembrie 2007. Va intereseaza Anexa nr.1 la acest ordin.
Gasiti pe net la http;//sas.mmssf.ro/temp/ sau la Monitorul Oficial unde se fac copii xerox dupa publicatia care va intereseaza.
Multumesc mult de tot, mi-ati fost de un real ajutor!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Anexa hg nr. 400/2001
ionmar
buna ziua. sunt o persoana cu handicap. as dori daca se poate ca cineva sa ma ajute sa intru in posesia anexelor de la hg 400/2001 referitor la gradul de ... (vezi toată discuția)