avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale aberaþie - PUTEM RÃMÂNE FÃRÃ BRICHETE !!!!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

aberaþie - PUTEM RÃMÂNE FÃRÃ BRICHETE !!!!!

În perioada 11 martie - 11 mai 2007 va fi în vigoare Ordinul nr. 6.277 din 12 ianuarie 2007
privind asigurarea punerii pe piata numai a brichetelor care sa nu permita actionarea de catre copii, precum si interzicerea punerii pe piata a brichetelor fantezie
Aşa că...e posibil să nu se mai încumete nimeni să le mai vândă...:))
bravos!!!! =D>
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 22:16, 6 Februarie 2007
pai ideea nu este ca s-au interzis cele vechi ci daca avem furnizori de acel tip care se cere........ nu credeti? in mulate domenii ne cam depaseste armonizarea UE.
e o prevedere normala.
1. nu o pot folosi copii sub 6 ani, PSI
2. cum nu se vand reviste cu fantezii?????????? fara a fi ambalat, la fel sunt interzise si brichetele, care probabil se pot comercializa in altfel de magazine:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costurile aferente garantiilor pop_m pop_m Am urmatoarea dilema: eu vand niste produse electronice pe care le achizitionez de la un furnizor extern (tara din UE). Aceste produse le vand insotite de ... (vezi toată discuția)
Interzicere etnobotanice Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" [b]Radio Zu da panica la etnobotanica. Iubim Viata![/b] Sub aceasta deviza, astazi 14 februarie 2011 ora 13 in Piata Victoriei va avea loc protestul ... (vezi toată discuția)
Distribuitori autorizati ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE Buna ziua, Am un furnizor, care cred ca este distribuitor autorizat (voi verifica), care imi cere sa introduc in contract urmatorul text: \"Cumparatorul ... (vezi toată discuția)