avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lucrare de licenta - civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lucrare de licenta - civil

Dati-mi va rog o idee in legatura cu lucrearea de licenta. Penal , Civil, International Public!
Ultima modificare: Luni, 5 Aprilie 2010
BogdanLupu, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanLupu , utilizator 01:22, 9 Martie 2011
Ca sa va putem ajuta cu anumite idei , ar trebui sa ne spuneti care este tema lucrarii dvs de licenta ....
La care dintre aceste trei materii v-ati ales tema lucrarii de licenta?
Daca ne veti furniza mai multe detalii,poate va putem ajuta cu idei.
Civil. Comparația unei instituții -la alegere - în vechiul și noul cod civil. Pescripția extinctivă, de pildă...... sau viciile de consimțământ .... ceva din partea generală, că e suficient de ofertantă.
Ultima modificare: Marți, 6 Aprilie 2010
Lucian Croitoru, utilizator
Puteti face referiri la modul cum este reglementata prescriptia extinctiva in prezent si la modul cum este prevazuta in Noul Cod Civil ...
Uitati si un link care va poate ajuta :
www.avocatnet.ro/content/art...
WOW, forumul asta chiar e de oameni profesionisti si saritori. VA Multumesc tuturor, In 2 saptamani ma decid.....stiu, stiu dragii mei , sunt mai neconformist, dar mereu la obiect!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare licenta dreptul familiei: divortul luizalivia luizalivia buna ziua. am rugamintea, daca ma poate ajuta cineva cu o sugestie, pentru cuprinsul lucrarii de licenta la dreptul familiei cu tema ''divortul- comparatie ... (vezi toată discuția)
Tema licenta EndRuu EndRuu Salut. Sunt student in anul al 4lea la drept si mi-am ales sa fac licenta la Dreptul Muncii. As vrea sa nu aleg o tema din cele din lista. As vrea sa vin cu ... (vezi toată discuția)
Lucrare licenta " institutia casatoriei " carmenelena27 carmenelena27 Buna ziua, anul acesta trebuie sa pregatesc o lucrare de licenta cu tema \"Institutia casatoriei\".Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sau anumite idei in ... (vezi toată discuția)