avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... am primit o foaie ciudata de la sc.mars collection ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

am primit o foaie ciudata de la sc.mars collection srl. constanta

nu am platit factura de 6 luni...avand suma 600ron...am primit somatie de la vodafone, si acum am primit de la sc. mars collection srl. , o foaie scrisa de mana , k sunt cautat de X..si un nr de tel..ce sa fac sa sun la ei?..imi pot lua casa?..ce pot face?ajutati ma urgent!!!!!contractul este pe persoana fizica!
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 23:48, 5 Aprilie 2010
Pt 600 de ron nu va ia nimeni casa.
Firma de telefonie a cesionat creanta catre o firma de recuperare, care deocamdata a luat legatura cu dvs. pt o intelegere amiabila.
Pt ca a trecut prea putin timp ( 6 luni) de la neplata datoriei, va recomand sa va intelegeti cu ei.
Daca nu o faceti, va vor trimite initial o somatie de plata, apoi vor apela la un executor judecatoresc sa va execute silit. Pt suma respectiva, cel mai sigur va vor popri veniturile ( salariul, pensia etc.) sau va vor executa bunuri mobile ( de prin casa...).
Sa incercati o esalonare a datoriei fata de firma de telefonie mobila. Daca nu luati legatura si nici nu achitati, firma recuperatoare, va someaza telefonic, in scris, apoi va vor da in judecata si veti plati in afara de sumele restante plus penaltatile de intarziere, si cheltuielile de judecata. Nu e de glumit.. incercati sa platiti, macar cat puteti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati abuzive de catre mars collection Nicu29 Nicu29 Buna ziua, Am fost client Vodafone o perioada buna de timp pana in 2012 cand nu am mai vrut sa platesc serviciile lor de proasta calitate la acea vreme. S-a ... (vezi toată discuția)
Pierde casa? nu e un abuz? dumilor dumilor Buna ziua, nici nu stiu cum incep povestea.....este vorba de o cunostinta care se pare ca a imbulinat-o rau de tot. In 2004 luna octombrie avut ultima ... (vezi toată discuția)
Executare silita creante telefonie mobila neacsur neacsur Buna ziua in primul rand. Nu stiu daca sunt prima persoana care cere un sfat in aceasta siutuatie insa nu am gasit un topic similar din care sa ma pot ... (vezi toată discuția)