nu am platit factura de 6 luni...avand suma 600ron...am primit somatie de la vodafone, si acum am primit de la sc. mars collection srl. , o foaie scrisa de mana , k sunt cautat de X..si un nr de tel..ce sa fac sa sun la ei?..imi pot lua casa?..ce pot face?ajutati ma urgent!!!!!contractul este pe persoana fizica!
Pt 600 de ron nu va ia nimeni casa.
Firma de telefonie a cesionat creanta catre o firma de recuperare, care deocamdata a luat legatura cu dvs. pt o intelegere amiabila.
Pt ca a trecut prea putin timp ( 6 luni) de la neplata datoriei, va recomand sa va intelegeti cu ei.
Daca nu o faceti, va vor trimite initial o somatie de plata, apoi vor apela la un executor judecatoresc sa va execute silit. Pt suma respectiva, cel mai sigur va vor popri veniturile ( salariul, pensia etc.) sau va vor executa bunuri mobile ( de prin casa...).
Sa incercati o esalonare a datoriei fata de firma de telefonie mobila. Daca nu luati legatura si nici nu achitati, firma recuperatoare, va someaza telefonic, in scris, apoi va vor da in judecata si veti plati in afara de sumele restante plus penaltatile de intarziere, si cheltuielile de judecata. Nu e de glumit.. incercati sa platiti, macar cat puteti...