avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... traversare proprietate fara acord
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

traversare proprietate fara acord

Vecinii mei au instalat cablu TV si cablu internet, de la stalpul aflat in coltul proprietatii mele la casa lor. Peste curtea mea, fara acordul meu.
La stalp pleaca de la 4-4.5 m inaltime, iar la limita unde se apropie de casa lor, cablul nu depaseste inaltimea de 2.3-2.4m fata de nivelul solului curtii mele, aflate la -(minus) 0,3m de nivelul strazii.
Va rog sa imi indicati calea legala de a determina acesti vecini (DE ORIGINE RRROMI) sa isi mute cablurile MACAR mai sus.
Am incercat cu vorba buna si au inceput sa prolifereze injurii ... fara numar....
Am solicitat ajutorul firmelor care au instalat cablurile si..... nu ii intereseaza.
Va rog sa imi indicati baza legala prin care (din cate stiu eu) sunt obligati sa ridice cablul la min. 4m inaltime. Cel putin pe zona de traversare a proprietatii mele, chiar daca "nu exista alta solutie tehnica" de traversare decat peste curtea mea, fara acordul meu.
In speranta ca ati inteles ce vreau sa spun, va multumesc si astept raspunsuri competente.
DAR VA ROG!!! NU DE GENUL: DATI-I IN JUDECATA SAU SIMILARE!!!
Sunt TIGANI, scandalagii de fel, eu roman intre ei, si solutii de genul celei de mai sus nu au sanse.
Sau ar fi trebuit s anumesc intrebarea "legalitatea traversarii proprietatii, fara acord, de catre firmele de cablu"??


La acest LE am observat ca s-a trecut de miezul noptii si..... azi e ziua mea, deci nu am voie de la Bunul Dumnezeu sa ma supar.
Asa ca vom continua discutia atunci cand un om Harazit de Dumnezeu cu Darul Intelepciunii imi va da un raspuns legal si competent.
Va multumesc tuturor. Hristos a Inviat. Maicuta Domnului sa va ocroteasca pe toti.
Ultima modificare: Marți, 6 Aprilie 2010
ContSters56628, utilizator
terminati cu atacurile la adresa mea si modificati-va postarea INCETATI CU DISCRIMINAREA . puteau fi de orice etnie, ca daca umbla cu amenintari sau injurii de mult trebuia sa le faceti o plangere la politie.

scutiti-ma sa va dau avertisment ...

p.s nu intelegeti ce inseamna" colegi"? hopa...:))
Ultima modificare: Marți, 6 Aprilie 2010
MYRA CIMPEAN , Avocat
Interventie moderatori

@ "neimportant" va rugam sa va schimbati modul de abordare cu unul decent, e prima conditie pentru a primi un sfat sau pentru a ramane in comunitatea avocatnet.

multumim pentru intelegere
din ce mi-a scris utilizatorul pe mp, deduc ca vecinii, sunt un real pericol pt user, riscand sa produca un incendiu.
consider ca in aceasta situatie daca nu intelegeau de vorba buna, userul trebuia sa anunte politia.
pentru injuraturile primite si daca au avut loc si amenintari serioase, atunci userul le poate face o plangere la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indepartare cabluri electrice aeriene care traverseaza proprietatea cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoara situatie: un cablu aerian de curent face legatura intre stalpul din fata portii mele si vecinii din dreapta brazdand ... (vezi toată discuția)
Cablu electric si stalp pe proprietatea personala libra_oradea libra_oradea Detin un teren la tara. Una din laturile terenului a fost pana recent delimitata de strada printr-un gard viu, deci limita de proprietate nu era foarte ... (vezi toată discuția)
De unde se consideră branșamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului? stirbu67 stirbu67 De unde se considera bransamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului ? Intreb deoarece pe acel surub de legare a cablului electric care porneste ... (vezi toată discuția)