Acum citiva ani vecinul de dedesubt si-a pus centrala proprie. De atunci nimeni de pe coloana nu mai are caldura in bucatarie. Banuiesc ca s-a infundat sau astupat teava. Intrucit ii e frica de vecin care este avocat si cu gura mare (ca nu vrea sa sparga peretii sa ajunga la tevi), administratoarea nu vrea sa faca nimic sub diferite prexte. De cind am tipat si eu la ea, nu mai poate fi de gasit. Am vorbit cu presedintele. In decursul timpului (ANI!) a aerisit instalatia, a schimbat la noi tevile verticale, ne-a pus pe noi sa schimbam pe cele orizontale si acum vrea sa schimbam si caloriferul. E clar ca este infundata teava, caci nu se incalzeste nici la noi, nici la vecinii de sus. Am incercat sa adun semnaturi de la toti de pe coloana, dar unii au repartitoare, unii sint chiriasi si nu se baga, unul s-a mirat ca imi trebuie caldura in bucatarie. Acum nu mai vrea sa faca nimic fiindca nu schimb eu caloriferul. Ce pot face ca sa-i fortez sa rezolve problema?
Am explicat cum e cu vecinii in primul mesaj.
Imi poate spune cineva si ceva constructiv (de genul ce mai imi ramine de facut), nu doar unde am gresit? Multumesc.
Mai faceti o cerere scrisa, de data aceasta cereti numar de inregistrare pe ea, stampila si semnatura presedintelui, in doua exemplare. Solicitati in plus ca raspunsul sa-l primiti in 30 zile, in caz contrar va veti adresa instantei. Unul din exemplare il pastrati Dv., celalalt ramane la asociatie. Trebuie sa primiti raspunsul in scris, o dovada a felului in care intelege conducerea sa rezolve situatia.
In cazul in care nu primiti raspuns sau nu sunteti multumita de raspuns, mergeti in instanta unde cereti asociatiei sa faca toate demersurile pentru functionarea coloanei de incalzire la bucatarie.