Stiu ca un asociat unic, administrator unic nu se poate angaja la firma lui(SRL) dar as vrea sa stiu daca se poate angaja cu carte de munca in cazul in care numeste un administrator neasociat. Si daca da ce trebuie sa faca pentru a numi acel administrator neasociat.
Va multumesc.
Nu poate fi salariat nici daca este membru in consiliu de administratie. Daca vrea carte de munca la firma lui mai bine cesioneaza o parte sociala unei alte persoane.
poate fi salariat daca e in consiliu de administartie:D
Dar nu poate fi salariat daca e asociat unic pt. ca nu exista raportul de subordonare intre angajator si salariat:O
ne_niku(le) te tii pe coada mea, dar s-avem pardon. Asociatul unic poete avea calitatea de salariat al SRL al carui asociat unic este CU EXCEPTIA cazului in care are calitate de administrator unic SAU membru in consiliu de administratie. :D:D
romascanule/co ai facut 2 greseli
1 sunt Romy si sunt din partea cealalta a tarii decat nicu, ne despart vreo 500 km:O
2 la art 169 nu exista indice 1 si nu are legatura cu sustinerea ta:((
in plus nu cred ca trebuia sa-ti faci rating postand de 2 ori pt. a raspunde:((:((:((
Alte discuții în legătură
Angajare asociat unic
ewe
In cazul unui SRL, asociatul unic, care este si administrator, poate fi angajat cu CIM pe post de agent vanzari? Dar in cazul in care un SRL are 2 asociati , ... (vezi toată discuția)
S.c. cu asociat unic
bdd
asociatul unic al unei societati comerciale poate fi si administrator (denumit prin decizia administratorului unic si inregistrata mentiunea la Registrul ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate avocat
Reiau discutia in acest sens. Am fost la Uniune si nimeni nu mi-a dat un raspuns.
V-as ruga daca se poate sa va exprimati opinia fata de urmatoarele ... (vezi toată discuția)