Buna ziua si Cristos a inviat!
Dupa acest moment de neinlocuit din istoria omenirii, revenim pe pamant cu problemele pamantesti!
As dori sa stiu ce pasi trebuiesc urmati in urmatoarea speta:
Mama mea a mostenit o suprafata de padure, in jud Arges . Conform documentului de punere in posesie primit mostenirea despre care este vorba (2250 ha) este impartita intre bunicul meu(decedat ) si fretele lui 50%-50% . Bunicul meu are la randul lui doua fete: mama si matusa mea. In consecinta acestea vor imparti jumatate din cei 1125 ha -respectiv cate 562.5 ha.
Pana aici toate bune (calcul matematic!).
In acest moment, mama a decis ca sa nu mai faca doua drumuri si sa faca acelasi lucru de doua ori, sa imi faca mie actele de posesie pe partea dumneaiei. Mentionez ca si eu am o sora care a declarat ca ea nu are pretentie la partea ei din acesta mostenire.
Intrebarea este ce pasi trebuiesc urmati pentru a rezolva in cel mai scurt timp aceasta punere in posesie si daca se poate afla care sunt costurile aproximative atat de punere in posesie cat si de intretinere a padurii.
Va multumesc anticipat!
dvs nu aveti decat fisa de punere in posesie? in cazul acesta urmeaza eliberarea titlului de proprietate. Titularii sunt cei care au formulat cererea de reconstituire a dreptului de proprietate, respectiv cei care sunt inscrisi in fisa de punere in posesie.
Dupa eliberarea titlului urmeaza iesirea din indiviziune potrivit dreptului comun
Sarut mana!
Sa inteleg ca primul pas este cel de punere in posesie pentru mama mea . Dupa ce se elibereaza titlul de propietate, se va merge la pasul urmator? Si care va fi acesta?