avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... evacuare chirias
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

evacuare chirias

Buna ziua! si Paste fericit !
Va solicit sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez?:
Persoana respectiva ii s-a restituit un apartament format din i cam+dependinte in baza unei Hot. def +irev. ponuntata in 2006 .In anul 2007 face succesiunea pe numele ei si in luna august 2008 deschide rolul fiscal pe respectivul apartament.Persoana respectiva locuieste in prezent in chirie impreuna cu fiica ei,deoarece apartamentul restituit este ocupat abuziv de o chiriasa care nu doreste sa-l elibereze,invocand contractul prelungit cu Oug 8/2004 valabil pana in 08.04.2009. Precizez ca persoana interesata a notificat pe chiriasa pana la data expirarii contractului
V-as intreba?
1. persoana sa deschida o actiune pe drept comun .OUG 40/1999 ,L114,Cod Civil, etc.
2. persoana sa deschida o actiune penala ptr, tuburare de posesie.
3. va solicit sa-mi spuneti daca sa prescris dreptul la actiune cu executare.
va multumesc.
Persoana sa
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 11:06, 6 Aprilie 2010
Incercati introducerea unei Ordonante Presedintiale fondata pe OUG 40/1999 pentru evacuarea chiriasului notificat.
Din ceea ce ati relatat se pare ca indepliniti conditiile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chirias care refuza accesul proprietarului officemvp officemvp Buna ziua! Va solicit sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez?: Persoana respectiva ii s-a restituit un apartament format dintr-o cam+dependinte in baza unei ... (vezi toată discuția)
Subrogatia officemvp officemvp buna seara.Va solicit cu niste intrebari. In cazul dobandiri de plin drept prin hot.judec.def.+irev pe drept comun a unui apartament si in cazul in care acest ... (vezi toată discuția)
Hotarare ce tine loc de act autentic officemvp officemvp Va solicit respectuos cu un raspuns pertinent si avizat. In cazul deschiderii unei actiuni de evacuare,si instanta a calificat in actiune in care hotararea ... (vezi toată discuția)