avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Examen pentru dobandirea calitatii de practician in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Examen pentru dobandirea calitatii de practician in insolventa mai 2010

Buna ziua!,
Hristos a Inviat!
Pe 22 mai 2010 ,se organizeaza examenul pentru dobandirea calitatii de practician in insolventa ,ma intereseaza setul de intrebari puse la dispozitie de unipir pentru examenul din 2009,au fost scoase de pe site deoarece vor sa le publice pe cele din 2010 ,dar probabil va mai dura ceva timp.Daca le are cineva rog sa mi le trimita dar sa ma atentioneze mai intai ca sa pot da adresa de e-mail.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters64903 , utilizator 21:10, 31 August 2010
sunt deja pe site.
Da, dar raspunsurile sunt doar la management.
Aveti raspunsurile pentru celelalte?
Buna ziua, are cineva raspunsurile pt grilele de anul trecut pt examen?Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte examen practicieni in insolventa anku anku Ma poate ajuta cineva cu grilele pentru examenul pentru practicieni in insolventa?Poate le-ati salvat de pe site-ul UNPIR. Azi le-au scos de pe site si \"nu le ... (vezi toată discuția)
Termen limita de inscriere in tabloul unpir emaa74 emaa74 Statut: Art. 431. - (1) Persoanele care au promovat examenul pentru dobândirea calitatii de practician în insolventa vor solicita înscrierea în Tabloul ... (vezi toată discuția)
Examen practician in insolventa 2011 chisu roxana chisu roxana Buna ziua In data de 07 mai 2011 are loc examenul pentru dobandirea calitatii de practician in insolventa. S-au publicat pe site UNPIR nsite grile cu ... (vezi toată discuția)