avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cum inmatriculez o masina de la o persoana cu handicap ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cum inmatriculez o masina de la o persoana cu handicap fara a plati taxa de prima inmatriculare?

AM CUMPARAT O MASINA ADUSA DE AFARA DE LA O PERSOANA CU HANDICAP, CARE O INSCRISESE IN CIRCULATIE SI LA REINMATRICULARE NU AM PUTUT EFECTUA R.A.R-UL. MI S-A SPUS CA TREBUIE PLATITA TAXA DE INMATRICULARE. SE POATE INMATRICULA ACEASTA MASINA FARA A ACHITA TAXA DE INMATRICULARE?.
Cel mai recent răspuns: dragoste_de_tata , utilizator 16:30, 4 Mai 2010
Persoanele cu handicap sunt scutite de la plata taxei de prima inmatriculare . Acesta este si motivul pentru care nu a platit acea taxa. Pentru reinmatriculare , dvs va trebui sa achitati acea taxa!B-)
Succes!
:luck:
din cate stiu dupa 5 ani de cand a fost inmatriculata in ro se poate vinde sau mai bine zis inmatricula pe alta persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire taxa mediu ovidiux ovidiux Buna ziua, am 25 de ani si permis de aprox 2 ani, certificat de handicap accentuat permanent (probleme cu auzul - protezat). conform legii 448/2006 deduc ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap inscrie masina adusa din afara florianluli florianluli am inmatriculat recent o masina second-hand adusa din afara, euro1. sunt scutit de plata taxei de prima inmatriculare, deoarece sunt persoana cu handicap grad ... (vezi toată discuția)
Platesc taxa de mediu? radupr radupr Buna seara, va retin atentia cu mai multe intrebari. In anul 2012 am achizitionat o masina productie 2005, inmatriculata prima data in Romania in august ... (vezi toată discuția)