Mama mea a lucrat la CFR departamentul marfuri timp de 26 de ani. Luna trecuta a fost trimis in somaj. Actele necesare pentru somaj au fost depuse. Postul la care ea a fost angajata s-a desfintat.Interesant este ideea ca postul dupa ce mama a "iesit in somaj" s-a reactualizat. Mama ar dori sa primeasca daune pecuniare. Care este procedura si care sunt demersurile. Va rog sa ajutati cu sfaturi. Va multumesc
In mod normal, a fi trebuit sa fie rechemata mama dvs din nou la acelasi loc de munca...
Trebuie vazut temeiul legal invocat la trecerea in somaj, luati legatura cu conducerea unitatii si cei de la sindicat. In cel mai rau caz, litigiu de munca - actiune la tribunal.
Disponibilizari cfr
darrrk
Buna Seara. Tatal meu tocai a fost disponibilizat, lucreaza la CFR, sau lucra, motivul fiind o nota mica la un examen, datorita scrisului, care l dau ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu
nick69
Buna ziua. As dori sa ma lamuriti intr-o situatie, daca se poate. O sa incerc sa
expun situatia cat mai succint si clar. Am lucrat intr-o societate de stat ... (vezi toată discuția)