avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare PV
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare PV

Buna ziua,
Azi dimineata am trecut pe galben la un semafor, m-a oprit politia si mi-au spus ca am trecut pe rosu, mi-au cerut actele si au plecat in masina lor. Dupa vreo 10-15 minute (!?!?!?) au venit cu buletinul, dovada, talonul masinii si procesul verbal. Am refuzat sa semnez, iar agentul a oprit un taxi din trafic pe post de martor. Taximetristul, desi nu a vazut ce s-a intamplat, a zis ca ma va sustine in proces. Procesul verbal au zis ca il primesc prin posta.

Vreau sa fac contestatie si am cateva intrebari:
- dupa ce primesc PV, si depun contestatia la Politie ( am inteles ca mai bine o trimit prin posta cu confirmare de primire), trebuie sa depun si alte documente la judecatorie?
- acum circul cu dovada, cum imi prelungesc dovada sau imi recapat carnetul pana la finalizarea cazului?
Cel mai recent răspuns: byraul , utilizator 12:41, 6 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare trecere pe rosu, pv gresit gb2010 gb2010 In urma cu cateva zile, joi dimineata am fost oprit pe sos. Colentina de un echipaj de politie care mi-a spus ca am trecut pe rosu la intersectia Str. ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis trecere pe rosu vsergiu vsergiu Buna ziua Tocmai mi-a fost suspendat carnetul pt. 30 de zile datorita trecerii pe culoarea rosie, desi eu trecusem pe galben. Intrebarile pe care le am ... (vezi toată discuția)
Cum sa evit amenda pentru trecere pe rosu si neprezentarea actelor... cris#9 cris#9 Va salut cu respect. Nu credeam ca ajungem sa fim opriti de domnii nostri politisti pentru trecere pe galben (poate rosu dupa ce trecusem de trecerea de ... (vezi toată discuția)