avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PLATA SALARII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PLATA SALARII

SUNT PFA SI LUCREZ DE APROX 1 1/2 LA O FIRMA DE SERVICII MEDICALE (EU FIIND MEDIC RADIOLOG) .CONTACTUL DE MUNCA S-A INCHEIAT CU UN ANGAJATOR, DAR FIRMA A FOST PRELUATA ULTERIOR DE ALTA PERSOANA (FARA SA-SI FI SCHIMBAT NUMELE , PROFILUL),CONSIDERANDU-SE DE LA SINE PRELUNGUIREA CONTRACTULUI CU ACTUALII ACTIONARI,LUCRUL ACESTA INTAMPLANDU-SE IN URMA CU APROX 8-9 LUNI.
DE APROX 5-6 LUNI, ACESTIA INTIRZIE SISTEMATIC CU PLATA SALARIULUI , DAR PE ULTIMELE 2 LUNI REFUZA SA MA MAI PLATEASCA (DESI PENTRU LUNA FEBRUARIE AM FACTURA CU SUMA CE AR TREBUI INCASATA) SI NU MAI IMI RASPUND LA TELEFON .DIN APRILIE AM REFUZAT SA MA MAI DUC LA JOB, NEPUTAND AVEA UN DIALOG NORMAL CU ANGAJATORII SI NEFIINDU-MI PLATITE SERVICIILE.CE AS PUTEA FACE PENTRU AM RECUPERA SALARIILE PE CELE DOUA LUNI NEPLATITE?
VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:02, 6 Aprilie 2010
In primul rand va rugam sa nu mai scrieti cu majuscule (cititi regulamentul!).
Spune-ti ceva de un contract de munca dar pomeniti si de o factura pe luna februarie... in concluzie aveti contract de munca sau un contract de prestari servicii cu firma respectiva?
Va rog sa dati mai multe detalii.
am contract de prestari servicii,ca PFA.
1. In acel contract de prestari servicii este scris si modul de solutionare a litigiilor.
2. Ultima solutie este instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii recuperare salar lexquestion2010 lexquestion2010 Buna ziua, Am un PFA si am incheiat un contract de prestari servicii su un SA, eu fiind prestatorul de servicii SA fiind beneficiarul. (Ca angajat si ... (vezi toată discuția)
Facturi emise neincasate grandanat grandanat Speta: Un raport de munca mascat printr-un contract de prestari servicii intre PFA si angajator. in contract nu se face nici o mentiune la perioadele de ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii cu un sudor autorizat? alinamatesan_ alinamatesan_ Buna ziua, imi poate spune cineva daca noi, ca SRL putem incheia un contract de prestari servicii cu un sudor autorizat(mentionez nu este PFA), fara a-i ... (vezi toată discuția)