avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Facturi emise neincasate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Facturi emise neincasate

Speta:
Un raport de munca mascat printr-un contract de prestari servicii intre PFA si angajator.
in contract nu se face nici o mentiune la perioadele de concediu.
In trecut, in situatii similare, pentru perioadele de concediu PFA-ul a emis facturi si angajatorul le-a platit.

La inceputul acestui an, PFA-ul intra in concediu medical de lauzie, si timp de 4 luni a emis facturi in baza contractului, facturi pe care angajatorul le-a receptionat. In fapt nu s-a prestat nici un serviciu.

In prezent exista facturi restante neplatite, atat pentru lunile "muncite", cat si pentru lunile de concediu medical. iar angajatorul refuza sa achite aceste facturi.

Intrebare mea este daca se pot recupera toate debitele in instanta, inclusiv pentru facturile emise pe lunile de concediu medical.

Multumesc anticipat si toate cele bune.

Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 11:53, 6 Noiembrie 2016
Up,multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare facturi pfa - cerere de valoare redusa sau ordonanta de plata? grandanat grandanat Buna ziua, Sotia are o problema cu angajatorul. Pe langa contractul de munca, angajatorul a obligat-o sa faca un PFA si incheie si un contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva factureaza in ue servicii legate de bunuri din romania Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Un PFA neplatitor de TVA (nu a depasit plafonul) presteaza servicii legate de bunuri imobile din ... (vezi toată discuția)
Facturare pfa neplatitor de tva Elena 47 Elena 47 Sunt PFA neplatitor de TVA ,sistem real , prestari servicii. a) Va rog sa-mi spuneti daca e obligatoriu emiterea de facturi lunare in cazul in care nu se ... (vezi toată discuția)