avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamare corporala

salut ! am si eu o intrebare :
deci eram in spatele casei mele impreuna cu un prieten si ne jucam cu un pistol cu bile (cu aer comprimat cred ) si cand eu am vrut sa trag intr_o tinta prietenul meu a intrat in fata mea si i-a intrat intr-un deget o bila din plumb de 4,5 mm ! a fost la spital sa i-o extraga si de acolo a sunat o asistenta la politie ...AM fost la politie unde dupa cateva declaratiie ne-am impacat in schmbul unei sume de bani ....Acum cateva zile prietenul meu a primit o citatie fiind invitat la tribunal cu'' vatamare corporala'' ! ACUM NU INTELEG ODATA CE NE-AM IMPACAT ,NU A FOST DEPUSA PLANGERE ! CE SE MAI INTAMPLA ACUM DE CE IL CHEAMA ACOLO ???'''' RASPUNDETI-MI SI MIE VA ROG DIN TOT SUFLETUL
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 19:44, 6 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Este foarte probabil ca prietenul dvs.sa se fi impacat doar formal cu dvs.si sa fi formulat plangere penala impotriva dvs..
Pe de alta parte,nu cred ca v-ati gasit obiectul ideal pentru "joaca".
Pistolul,indiferent de felul acestuia,nu este o gluma,astfel cum ati considerat dvs.
Mi s-ar parea normal ca organele de politie sa dispuna confiscarea acestuia,cel putin pana la sfarsitul cercetarilor,daca acestea au demarat deja.
Intrebarea mea de baraj este:"prietenul"la momentul accidentului era minor??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pusca cu aer conditionat - confiscata norconia norconia Va salut. In anul 1999 sau 2000 am achizitionat o arma cu aer comprimat doar pe baza CI. Anul trecut am vrut sa-mi cumpar bile de plumb pentru ea (alice) si ... (vezi toată discuția)
Cum depun plangere pentru lovire? augustin.bica augustin.bica Buna ziua Doresc sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul in care am fost victima unei agresiuni.Fapta s-a petrecut in urma cu o luna cand un vecin de ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzata de instigare? nicoleta92 nicoleta92 In urma cu ceva timp mergeam pe strada cand un anumit individ s-a dat la mine in sensul ca mi s-a adresat nepoliticos m-a luat in brate i-am cerut sa ma lase ... (vezi toată discuția)