avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lichidarea la zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lichidarea la zi

buna ziua, lucrez in 2 locuri cu profil farmacie.
la o farmacie sunt angajat cu o norma si la cealalta farmacie sunt angajata cu jumate de norma.
la a doua farmacie cu o jumate de norma vreau lichidarea la zi, dar mi s-a spus ca in contract a fost stabilit un preaviz de 15 zile.
cum sa procedez in acest caz??
:)
:-/
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 15:20, 6 Aprilie 2010
"Lichidare la zi"ar vrea sa insemne incetarea raporturilor de munca prin acordul partilor,in cf. cu art.55(b)CMuncii,in acest caz nu e nevoie de preaviz.
Daca ti s-a spus despre respectarea acelui preaviz,inseamna ca e vorba de demisie,adica tu ai fost ceea ce doreste intreruperea rap. de munca,nu angajatorul,respectiv farmacia,caz in care va trebui sa respecti aceasta perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre demisie si incetarea raportului de munca cu acordul partilor mada9luci mada9luci va rog tare mult sa imi spuneti daca exista vre o diferenta intre demisie si incetarea raportului de munca cu acordul partilor. sunt angajata la o firma si ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca ank_c35 ank_c35 :)buna.ziua, lucrez in doua locuri diferite, la unul cu o norma si la altul cu jumate de norma la cel cu o jumate de norma vreau sa renunt definitiv si ... (vezi toată discuția)
Demisie ralukuutza ralukuutza BUNA DIMINEATA! AM SI EU O INTREBARE:CE SE POATE INTAMPLA DACA PLEC DE LA LOCUL DE MUNCA FARA SA ANUNT,FARA SA IMI DAU DEMISIA? (vezi toată discuția)