avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functia de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functia de conducere

daca in momentul de fata sunt sef de birou ,avand 5 subalterni cu mine 6,iar biroul urmeaza a se transforma in serviciu,adica 7 subalterni cu mine 8,pentru functia de sef serviciu trebuie sa mai dau examen sau se transforma pur si simplu postul meu ,activitatea fiind aceeasi?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 16:34, 6 Aprilie 2010
Din moment ce biroul se reorganizeaza in serviciu, functia de sef birou dispare, fiind creata o functie noua, de sef serviciu. Aceasta functie poate fi ocupata prin concurs sau examen de promovare, in conditiile legii.
Transformarea, cu pastrarea persoanei care ocupa postul, se aplica doar in doua cazuri:
- din post contractual in functie publica, in conditiile art. 111 din legea 188/1999;
- in urma absolvirii unor studii superioare, prin organizarea examenului de promovare.
Parerea mea:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic numit in functie publica - concurs nutzy nutzy sunt angajata la o primarie ca si consilier juridic si acum trebuie sa ma pregatesc sa dau exam de trecere in treapta superioara de salarizare, ca functionar ... (vezi toată discuția)
Promovare pe functie publica de conducere marina.marina67 marina.marina67 Sunt functionar public clasa I din anul 2005,indeplinesc toate conditiile privind promovarea in functia publica de secretar comuna,am acordul ... (vezi toată discuția)
Cum se poate ocupa o funcție de conducere scopada2007 scopada2007 Cum se poate ocupa un post de șef birou într-o instituție publică până acum acea persoană fiind într-o funcție publică de execuție ... (vezi toată discuția)