avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu bancile
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu bancile

am divortat de sotul meu in octombrie 2008.In ianuarie 2008 el a luat un credit de nevoi personale pe numele sau fara nici o garantie ,dar in contractul de imprumut am participat ca si coplatitor., la data respectiva fiind casatoriti.In urma divortului ne-am inteles si el si-a asumat raspunderea achitarii ratelor la credit, lucru ce este mentionat si in sentinta definitiva de divort.Deoarece nu mai are servici, si nu a mai achitat ratele la banca cei de la firma de recuperare imi tot trimit mesaje pe telefon sa achit eu ratele restante si dobanzile aferente desi nu sunt titularul contractului de imprumut ci doar coplatitor.La ce pot sa ma astept in continuare? Ce se intampla daca firma de recuperari nu poate sa recupereze banii de la el? Ce se intampla cu mine in acest caz?
Cel mai recent răspuns: cristhine2000 , utilizator 22:31, 7 Aprilie 2010
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata cec bank Cozmin880 Cozmin880 Buna ziua, am un contract in derulare la CEC Bank (credit de nevoi personale) iar ca si codebitor o am pe sotia mea. Va rog sa imi spuneti daca pe viitor nu ... (vezi toată discuția)
Creanta cedata unei firme de recuperare relyrely2010 relyrely2010 Buna seara, Am mare nevoie de sfatul dumneavoastra.Sotul meu a facut un imprumut in martie 2008 in valoare 5000 lei fara stirea mea la o banca ... (vezi toată discuția)
Imprumut nevoi personale cu garantie laryp laryp In 2008, am facut un imprumut de nevoipersonale la [banca ], si am pus garantie casa, la evaluare in 2008 locuinta valora 100 000 euro, eu am imprumutat doar ... (vezi toată discuția)