mitrache_v a scris:
Care sunt actele doveditoare ale sediului: Contractul de inchiriere intre mine ca persoana fizica si cealalta parte, tot persoana fizica, sau dovada acordului autentificata la notar a persoanei x cum ca este de acord ca sediul asociatiei sa fie in imobilul y?
Nici una, nici alta.
Un contract de inchiriere intre 2 persoane fizice imi zice ca una din ele si-a facut rost de-un loc de dormit si nicidecum ca o asociatie si-a facut rost de un sediu.
Contractul de inchiriere trebuie incheiat intre proprietarul spatiului (persoana sau persoanele fizice proprietare / uzufructuare sau ce-or mai fi cu drept de inchiriere...) si ASOCIATIA "cum o cheama" (conform dovezii) reprezentata ...prin cine s-a stabilit ca o reprezinta (presedintele).
Da. Da...exact asa! Aceasta asociatie neinregistrata inca (dar pusa pe hartie /act constitutiv + statut) poate, chiar inainte de data inregistrarii, sa incheie acest act necesar pentru ca ea sa ia fiinta in mod valabil.
Contractul este ...
un acord de vointa dintre doua sau mai multe persoane. Daca am un contract, rezultatul intalnirii a doua vointe, atunci la ce mi-ar mai servi si vreo declaratie de acord separata de contract !!?? :-/
In dosar ar mai trebui sa existe si o copie a ctului de proprietate (a actului care a stat la baza inchierii contractului de inchiriere).