avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... GRANITUIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

GRANITUIRE

Dati-mi un sfat, unde gresesc.
Am introdus actiune de grantuire in 2008 la tribunalul jud. Ilfov Cornetu, Avocatul meu a garantat ca in 3 infatisari se rezolva problema.In primavara lui 2009 am primit un termen de luna septembrie pana atunci urma ca un expert desemnat de catre judecator sa vina la fata locului pentru a face masuratorile.
Dupa ce am platit taxa, am primit o instintare din partea expertului ca va veni
pe 13 octombrie, cea ce nu s-a intimplat, am contactat avocatul care mi-a spus ca tribunalul nu lucreaza datorita grevei pana dupa 1 ianuarie.Din ultimele convorbiri telefonice avute cu avocatul mi s-a spus ca voi fi programat in urmatoarea saptamina dupa paste.
intre timp vremea a devenit ploioasa iar la temelia casei mi-se infiltreaza apa in demisol iar eu nu pot lua masuri din cauza vecinului care a daramat gardul existent de peste 50 ani.

E ceva normal sa fiu aminat asa demult ???? sau vecini care nu au acte de propietate incearca sa traga de timp.
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 19:48, 8 Aprilie 2010
Procesul dvs (de granituire) se va finaliza numai dupa depunerea raportului de expertiza de catre expertul desemnat in acest sens de catre instanta.
Practic, va tine in loc faptul ca nu a fost efectuata expertiza topografica.
Cheia rezolvarii problemelor dvs consta in rapiditatea cu care va fi finalizata acea expertiza si nu de dorintele vecinilor dvs.
De ce nu luati legatura personal cu expertul ?
Mergeti la instanta si solicitati dosarul la studiu. Verificati ce expert a fost desemnat in cauza luati numarul lui de telefon si il puteti contacta personal.
Altfel pare cam prea mare perioada 2008 - 2010 pentru o expertiza.
Sigur ... acum depinde si de ce ar putea fi in dosar.
mi-ati putea spune cat costa expertiza.
Multumesc
Nivelul onorariului expertului care realizeaza expertiza este stabilit de catre instanta de judecata.
Orientativ, cuantumul variaza intre 1000 si 2000 lei.
Buna ziua,D.ingimelu,si eu sunt in proces de granituire cu un vecin si a fost nevoie de expertiza topo.Jud.a desemnat un exp.topo din catalogul lor,dar a spus numele lui,NR. de telefon si a stabilit si o suma aprox.La noi expertul a venit cind a spus.Dvs.cind ati primit instintarea de la el nu avea adresa si nr.telefon?.Ciudat.Am inteles ca puteti cere numirea altui exp.sau il puteti gasi pe internet la cadrastristi cu tel. cu tot si cereti lamuriri.:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

se va face aceasta expertiza? mikicr mikicr Buna seara , cautand informatii despre expetize am dat de acest forum si am decis sa apelez la experienta si cunostinta expertilor in domeniu . Sunt ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica mikaella_radu mikaella_radu Buna ziua, Ne aflăm într-un proces de granituire, si conform expertizei efectuată de tribunal( efectuata de un singur expert, asa a dispus tribunalul), ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara gresita - considerata gresita de catre una din partile in proces. proces_ro proces_ro In 2008 am solicitat un expert judiciar in constructii, care a efectuat practic doar niste calcule pe baza unor chitante colectate si predate de catre parati ... (vezi toată discuția)