avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conventie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conventie

Buna ziua.Sunt angajat al fabrici de paine Aurora Drobeta Turnu Severin din anul 1995,acum 1 saptamana ni s-a adus la cunostiinta de catre conducera fabrici ca trebuie sa semnam o conventie pe o perioada de 3 luni.As vrea sa stiu daca in aceasta perioada eu mai beneficiez de drepturi(vechime,concediul medical si de odihna) ,daca aceasta conventie este valbila in contestul legi sau este un abuz. Directorul ne-a spus ca aceasta conventie este in toata tara).Mentionez ca nu ni s-a dat decat un exemplar sa il semnam,spunandu-ne ca cine nu semneaza este obligat sa a-si de-a demisia si ca vom lucra ca si pana acum la program de 12 ore munca cu 24 ore libere .Drepturile salariale nu vor fi taiate pe aceasta perioada ,adica vom fi platiti cele 12ore,dar in c.m vom fi trecuti cu 2 ore pe zi pentru vechime.Va multumesc f. mult.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:18, 7 Aprilie 2010
1. E cam dubioasa treaba! Veti fi pacaliti foarte tare.
2. Sesizati urgent ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am depus in data de 15 iunie 2022, la casa de pensii, ... raduploiesti62 raduploiesti62 Buna ziua! Am depus in data de 15 iunie 2022, la Casa de Pensii, cererea privind acordarea pensiei anticipate partiale, insotita de toate documentele ... (vezi toată discuția)
Sot somer divka divka Buna ziua.Sunt salariata in domenul medical si sotul va fi somer de la 1 dec.Avem o fetita de 8 luni si eu m-am intors la job.Am inteles ca daca unul din soti ... (vezi toată discuția)
Deplasare in strainatate lordu lordu S-a modificat legea privind cheltuielile cu deplasarile in strainatate? Am auzit o \"poveste\": daca stai mai mult de o saptamana plecat in strainatate firma ... (vezi toată discuția)