avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit minim 2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit minim 2010

Buna ziua!am o intrebare referitoare la societatiile infiintate in anul 2010,daca platesc impozit minim?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaelagabriela , utilizator 19:01, 11 Mai 2014
Nu.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate 2010 VRABIE SIMONA VRABIE SIMONA Buna ziua, Am o societate infintata la 15.06.2010 stiu ca nu platesc impozit minim societatiile infintate in 2010? (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pentru firma nou infintata! distribution distribution Buna ziua, este cineva in cunostiinta de cauza care sa-mi spuna daca trebuie sa platesc impozit minim in cazul in care am o firma infintata anul acesta in feb ... (vezi toată discuția)
Impozit minim maraion maraion Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie cum trebuie sa procedez. Am o firma infiintata in oct 2009. Pana in decembrie 2009 firma nu-si incepuse activitatea ... (vezi toată discuția)