buna ziua ,
am o societate infiintata in 2009 , cu activitate pe doua luni , pentru anul trecut am platit 3 % .As dori sa intreb , in care transa ma incadrez pt.2010 ,? 27 000 este este cifra de afaceri pt.cele 2 luni . Trebuie sa calculez 27000 : 2 x 12 ? ,pt.ca in acest fel intru la transa a doua .
Va rog foarte mult da-ti-mi un sfat .Multumesc anticipat .
vin cu o completare , specificand ca societatea a avut pierdere pe 2009 .
Cum intelegeti dvs.in ordonanta ,,recalculat corespunzator pt. perioada impozabila aferenta anului in care s-au infiintat ''?
va multumesc.
:offtopic:
Puteti edita un mesaj de la butonul edit
Regulamentul de postare interzice deschiderea mai multor topicuri cu acelasi subiect
Multumesc
din pdv al CA va incadrati in prima transa 0-52.000 si ptr asta aveti 2200 lei/an,550 lei /trimestru.
in 2009 nu ati platit impozitul minim nu ptr ca ati avut pierdere ci ptr ca,cf ord 34/2009 soc com infiintate in cursul anului erau scutite de plata.
acum in 2010 ptr ca anul trecut ati avut o CA ce se incadreaza in prima transa veti plati 550 lei ptr primul trimestru,daca din calculul dvs nu rezulta o suma mai mare.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Impozitul forfetar
MISKI
Buna,
Impozitul forfetar se calculeaza in functie de profit?
Sotul meu a infiintat firma in 29.12.2009, a depus declaratia de inactivitate pe 2009.
Iar ... (vezi toată discuția)