buna ziua ,
am o societate infiintata in 2009 , cu activitate pe doua luni , pentru anul trecut am platit 3 % .As dori sa intreb , in care transa ma incadrez pt.2010 ,? 27 000 este este cifra de afaceri pt.cele 2 luni . Trebuie sa calculez 27000 : 2 x 12 ? ,pt.ca in acest fel intru la transa a doua .
Va rog foarte mult da-ti-mi un sfat .Multumesc anticipat .
vin cu o completare , specificand ca societatea a avut pierdere pe 2009 .
Cum intelegeti dvs.in ordonanta ,,recalculat corespunzator pt. perioada impozabila aferenta anului in care s-au infiintat ''?
va multumesc.
:offtopic:
Puteti edita un mesaj de la butonul edit
Regulamentul de postare interzice deschiderea mai multor topicuri cu acelasi subiect
Multumesc
din pdv al CA va incadrati in prima transa 0-52.000 si ptr asta aveti 2200 lei/an,550 lei /trimestru.
in 2009 nu ati platit impozitul minim nu ptr ca ati avut pierdere ci ptr ca,cf ord 34/2009 soc com infiintate in cursul anului erau scutite de plata.
acum in 2010 ptr ca anul trecut ati avut o CA ce se incadreaza in prima transa veti plati 550 lei ptr primul trimestru,daca din calculul dvs nu rezulta o suma mai mare.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Impozitul forfetar
MISKI
Buna,
Impozitul forfetar se calculeaza in functie de profit?
Sotul meu a infiintat firma in 29.12.2009, a depus declaratia de inactivitate pe 2009.
Iar ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.