avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... infiintare CIA, acord vecini
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

infiintare CIA, acord vecini

Are cineva idee daca baroul Bucuresti solicita la depunerea actelor pentru infiintarea unui Cabinet Individual de Avocatura, pe langa contractul de spatiu, si acordul vecinilor+asociatiei? (stiu ca nu se cerea acum ceva vreme, s-a schimbat ceva?)
Sediul va fi in sectorul 3, oare la administratia financiara va trebui acest acord? (stiu ca la sectorul 3 administratia solicita acordul pentru proprietarul care inregistreaza ct de inchiriere). Practica stiu ca nu e unitara, la sectorul 5 de ex. nu au cerut deloc...
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:56, 8 Aprilie 2010
Nu tine de sectoare ori de barouri ci de lege.
Nu este necesar acordul.
pai daca ma iau dupa lege, imi trebuie acordul, ca schimb destinatia din locuinta in cabinet.

dar ca trebuie sa am acordul, e una, dar ca mi-l solicita baroul/admin financiara, e altceva...

eu intrebam cum e practica, daca si-a infiintat cineva de curand cabinet si stie cum se pune problema.
nu se cere acordul vecinilor . stiu din proprie experienta . ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de acordul vecinilor pentru pfa? laurasimona laurasimona Buna seara, Sunt inregistrata ca PFA - cu denumirea Cabinet de Psihoterapie. De curand m-am mutat in Bucuresti si am inchiriat un spatiu pentru cabinet. ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pentru sediu cabinet Anda Alexandra Schieszer Anda Alexandra Schieszer Intrebare pentru distinsii mei colegi Pot sa infiintez sediu de cabinet de avocat intr-un apartament care are destinatie de locuinta in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Vecinul refuza sa-si dea acordul pt infiintare cabinet avocatura fldan fldan Ce pot sa fac in situatia in care un vecin refuza sa-si dea acordul pentru ca sa-mi infiintez cabinetul de avocatura in apartamentul proprietatea mea ? (vezi toată discuția)