avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiuni

ce inseamna rolul istoric al unei persoane ?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 15:25, 7 Aprilie 2010
In ce context?
este vorba de o succesiune,a strabunicii pe care vreau s-o deschid, insa se pare ca a avut mai multe terenuri decat apar in titlul ei de proprietate, si pe care le-au impartit copiii ei nu stiu cat de corec, iar notarul m-a sfatuit sa cer la primarie rolul ei istoric, dar nu stiu cum sa procedez, si ce inseamna rol istoric. multumesc
este vorba de o succesiune,a strabunicii pe care vreau s-o deschid, insa se pare ca a avut mai multe terenuri decat apar in titlul ei de proprietate, si pe care le-au impartit copiii ei nu stiu cat de corec, iar notarul m-a sfatuit sa cer la primarie rolul ei istoric, dar nu stiu cum sa procedez, si ce inseamna rol istoric. multumesc
Poate rol fiscal.
Mergeti la primarie si intrebati acolo, vor sti ei despre ce e vorba.
imi cer scuze este vorba despre ISTORIC DE ROL FISCAL

Alte discuții în legătură

Succesiune-anexa 24 UXI UXI Buna ziua, Vreau sa stiu, va rog, daca Primaria e obligata sa-mi elibereze ,la cerere, Anexa 24 pentru a vedea ce are pe rol tatal meu (decedat in decembrie ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune eu12 eu12 in urma decesului mamei mele (care a fost mostenitoarea sotului ei) a tuturor terenurilor+bunuri, noi urmasii (frati vitregi +drepti) in mod normal trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat pentru intrarea in posesie Lucian_Stroe Lucian_Stroe O sa incerc sa explic despre ce este vorba cat se poate de succint si de clar, in speranta ca voi reusi sa ma fac inteles si sa obtin lamuririle ... (vezi toată discuția)