este vorba de o succesiune,a strabunicii pe care vreau s-o deschid, insa se pare ca a avut mai multe terenuri decat apar in titlul ei de proprietate, si pe care le-au impartit copiii ei nu stiu cat de corec, iar notarul m-a sfatuit sa cer la primarie rolul ei istoric, dar nu stiu cum sa procedez, si ce inseamna rol istoric. multumesc
este vorba de o succesiune,a strabunicii pe care vreau s-o deschid, insa se pare ca a avut mai multe terenuri decat apar in titlul ei de proprietate, si pe care le-au impartit copiii ei nu stiu cat de corec, iar notarul m-a sfatuit sa cer la primarie rolul ei istoric, dar nu stiu cum sa procedez, si ce inseamna rol istoric. multumesc
Succesiune-anexa 24
UXI
Buna ziua,
Vreau sa stiu, va rog, daca Primaria e obligata sa-mi elibereze ,la cerere, Anexa 24 pentru a vedea ce are pe rol tatal meu (decedat in decembrie ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune
eu12
in urma decesului mamei mele (care a fost mostenitoarea sotului ei) a tuturor terenurilor+bunuri, noi urmasii (frati vitregi +drepti) in mod normal trebuie sa ... (vezi toată discuția)