avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... corupere de minori ,puscarie>?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

corupere de minori ,puscarie>?

deci nu stiu cum sa incep vreau sa ma lamuriti va rog dac se poate!sunt cu un baiat in varsta de 21 de ani timp de 2 ani de zile ne iubim foarte mult,eu am 16 ani parintii nusunt de acord cu relatia asta in special mama.vrem sa ne mutam impreuna de buna voie vreau sa stiu daca el poate pati ceva poate face puscarie pt asta sau se poate intampla ceva?sau parintii pot interveni cumva in asta pot sa ma ia acasa daca eu nu vreau si stau de buna voie??????va rog rasp :sorry:
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:06, 8 Aprilie 2010
Penal nu raspunde. Dar, poate va mai ganditi, poate termini scoala...
pe 4 aprilie aveai 15 ani, ai facut 16 intre timp?#-o
in ritmul asta devii majora in scurt timp..
deci am 16 ani si nu sunt nascuta in aprilie ci in ianuarie deci am 16ani si 4luni sa fie lamurita treaba:))
Din punct de vedere penal nu exista probleme,decat daca se dovedeste ca ati avut relatii intime inainte de implinirea varstei de 15 ani,daca vi s-a promis casatoria inainte de ca acestea sa aiba loc sau daca au avut loc in prezenta altor minori.
Cu privire la dorinta dvs.de a locui la acel baiat,problema este in ce masura acesta poate suporta cheltuielile legate de intretinerea dvs,in ce masura puteti beneficia de ajutorul acestuia pentru a va desavarsi studiile si pentru a imbratisa o cariera profesionala.
Pe de alta parte,este o varsta ingrata si in locul sentimentelor,care probabil sunt foarte puternice,fiind vorba probabil prima relatie serioasa,ar fi bine sa prevaleze ratiunea.
Este pacat de niste ani frumosi ai copilariei si ai tineretii in care ar trebui sa ba bucurati de binefacerile vietii si de libertate.
Pana la urma,dvs.sunteti cea care hotarati ce doriti sa fiti si sa faceti in viata.
Ganduri bune si succes !
croitoru roxana a scris:
Discutie ajutor - posibil concubinaj; el major, ea minora
Data Duminica, 4 Aprilie 2010, 19:24

am o relatie cu un baiat de 21 ani de 2 aniil iubesc si ma iubeste eu am 15 ani.Daca eu vreau sa ma mut de buna voie la el acasa si parintii nu sunt de acord ce se poate intampla..?????si la fel dac eu am intretinut relatii sexuale cu el tot de buna voie parintii pot sa ii faca vreun rau???astept raspuns urgent va multumesc:">

... pentru lamuriri
in plus, chiar daca repeti subiectul, raspunsurile vin cam la fel

Alte discuții în legătură

Ajutor - posibil concubinaj; el major, ea minora croitoru roxana croitoru roxana am o relatie cu un baiat de 21 ani de 2 aniil iubesc si ma iubeste eu am 15 ani.Daca eu vreau sa ma mut de buna voie la el acasa si parintii nu sunt de acord ... (vezi toată discuția)
Poate fi acuzat de corupere? cryssa2807 cryssa2807 Buna seara ! Intrebarea ce urmeaza o pun pentru o prietena buna care nu are internet si ma rugat pe mine daca pot sa ma interesez insa pe net nu am gasit ceva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,as dori niste sfaturi atât psihologice cat si juridice. ... Anca 34 Anca 34 Buna ziua,as dori niste sfaturi atât psihologice cat si juridice. Aș dori să plec de acasă am 16 ani jumătate, as vrea sa merg la iubitul meu el având ... (vezi toată discuția)