deci nu stiu cum sa incep vreau sa ma lamuriti va rog dac se poate!sunt cu un baiat in varsta de 21 de ani timp de 2 ani de zile ne iubim foarte mult,eu am 16 ani parintii nusunt de acord cu relatia asta in special mama.vrem sa ne mutam impreuna de buna voie vreau sa stiu daca el poate pati ceva poate face puscarie pt asta sau se poate intampla ceva?sau parintii pot interveni cumva in asta pot sa ma ia acasa daca eu nu vreau si stau de buna voie??????va rog rasp :sorry:
Niciun adult cu mintea-ntreaga de pe acest forum nu te va sfatui sa te muti cu "iubitul" acela cu care te iubesti foarte mult. Si daca grija ta principala e daca va pati el ceva "la penal", schimba-ti prioritatile degraba pe scoala, pe atentie cum faci sex si pe a-ti asculta parintii.
Si ei au trecut prin focurile iubirii, asa ca stiu ce spun, iar lamurirea ca ai 15 sau 16 ani si cateva luni nu schimba lucrurile. Esti la fel de naiva!
Iar baiatul de 21 de ani isi va schimba prioritatile si iubirea de indata ce te va vedea la spalatul vaselor si la capriciile pe care le vei dori continuate.
Asta sa-ti fie lamurit, ca noi ne-am lamurit ca nu ai 15, ci 16 ani si 4 luni!