avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj tehnic

Buna ziua, as avea o intrebare: pentru somajul tehnic din anul 2009 ce proceduri ,d.p.d.v. al salariatului, trebuiau urmate pentru a fi in legalitate?este suficienta o sedinta la nivel de unitate -in care se aduce la cunostinta intarea in somaj tehnic cu o data anume pe perioda de trei luni cf.O.U.G.+ deciziile de suspendare, nominale, conf.art.52 (1) d/53(1 )din Codul Muncii cu semnatura administratorului????
Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 16:25, 7 Aprilie 2010
urmariti topicul s-a discutat destul de mult despre asta si cu butonul cautare gasiti ce va intereseaza !
www.avocatnet.ro/content/for...
succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic Pascun Pascun Imi poate spune cineva daca se mai aplica somaj tehnic si ce pasi trebuie urmati? (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ioanatm ioanatm Imi spuneti va rog care sunt pasii legali ce trebuie facuti daca firma vrea sa trimita in somaj tehnic o parte din angajati? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Ce se poate face pentru un angajat sa poata primi somaj tehnic sau ajutor de somaj ? bonaparte bonaparte buna ziua ! am si eu o intrebare : angajatorul unde lucrez cu un contract de munca pe perioada nedeterminata de peste 3 ani de zile intampina dificultati in ... (vezi toată discuția)